Patch Cord-uri Fibră Optică ! Configurator de preţuri

Patch cord, un termen care in romana inseamna cablu patch este in definitie un cablu electric sau optic, de lungime de obicei mica, cu conectori la capete, care se foloseste pentru conectarea echipamentelor terminale intre ele sau cu prizele de perete sau din dulap.

Sriu acest articol pentru ca in ultima perioada am avut nevoie de cateva cabluri patch cord cu care sa leg doua echipamente si am cautat pe net diverse firme care ofera la vanzare aceste cabluri. Clar am avut 10 tab-uri deschise pana am gasit un magazin online care te lasa sa-ti configurezi cablul. Am dat peste PRO Networking, un magazin online care iti da posibilitatea sa-ti configurezi cum doresti tu patch cord-ul, iar in plus de asta gasesti foarte multe accesori pentru fibra optica si cupru.

patch cord

Am tot sapat prin categoriile site-ului si am tot zarit fel si fel de produse, de la conectori, adaptori, pigtail-uri pana la otdr-uri, power metre, vfl-uri si alte produse pentru masura si testare.

PRO Networking este o marca inregistrata Value Telecom, o companie importatoare si distribuitoare de echipamente si componente optice de inalta performanta, cu aplicatie pentru retele de telecomunicatii cu fibra optica si cupru, retele LAN si wireless, retele de televiziune prin cablu, etc.

De asemenea se poate observa foarte usor ca ofera servicii de INSTALARE RETELE FIBRA OPTICA SI CUPRU, astfel pentru cei care au nevoie de aceste servicii pot apela fara nici un fel de problema la ei.

Acestea fiind zise pot spune ca am fost multumit de promptitudinea lor, adica am facut comanda si in aproximativ 2 zile s-a finalizat, dar trebuie tinut cont ca patch cord-ul pe care l-am ales a fost configurat de mine, deci initial nu exista pe stoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.