Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Perfect Bake – ajutorul tehnologiei în bucătărie

Nu toată lumea se naşte cu talent la gătit, oricât de mult s-ar strădui şi oricât de multe cărţi de bucate ar citi, mereu parcă lipseşte ceva din produsele preparate. Invenţiile tehnologice vin să dea o mână de ajutor celor pentru care bucătăria râmăne încă un mister.
Pure Imagination vine cu un produs util pentru cei cărora le place gustul prăjiturilor făcute în casă, dar nu reuşesc niciodată să combine ingredientele astfel încât să obţină cele mai bune dulciuri de casă. Perfect Bake este un kit de gătit care îi ajută pe cei neexperimentaţi să obţină prăjituri pufoase şi savurose. Precizia este regula de bază când vine vorba de prepararea prăjiturilor, iar cântarul Perfect Bake va face mai mult decât atât.
Cântarul de bucătărie Perfect Bake se conectează la o aplicaţie care indică o cantitate exactă de ingrediente şi transformă gătitul într-o activitate mai interactivă. Kit-ul include un cântar de bucătărie, trei boluri de mărimi mic, mare şi mediu, un termometru pentru cuptor şi un suport pentru device-ul IOS sau Android. Aplicaţia conţine un index exhaustiv cu reţete, de la cupcake-uri până la prăjituri mai sofisticate şi dificil de pregătit. Mai mult, reţetele deja exisente pe aplicaţie pot fi editate, utilizatorul creând reţete proprii sau îmbunătăţindu-le pe cele deja existente după propriul gust, formându-şi o bază personalizată.

147806
Aplicaţia are şi o caracteristică care îl ajută pe utilizator să identifice produsele din cămară de care are nevoie printr-un inventar virtual al ingredientelor pe care deja le are în bucătărie. În acest mod, aplicaţia va detecta reţetele care pot fi preparate din ingredientele avute, fără vizita la supermarket. Odată decişi asupra unei reţete, trebuie doar apăsat butonul Bake, conectarea cântarului la device, apoi apăsarea butonului On care, atunci când va indica Pour, înseamnă că se poate începe pregătirea prăjiturilor. Iar succesul este garantat!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J