Philips 47PFS7109

Philips 47PFS7109 – televizor cu tehnologia Ambilight

Philips 47PFS7109 este un televizor care se remarca atat prin caracteristicile deosebite cat si prin design-ul deosebit, cu foarte multe functii si cu un pret exceptional daca il achizitionati acum de la cel mai mare magazin online din Romania.

Nu vreau sa fiu carcotas, dar televizoarele de la Philips din gama 2014 as spune ca depaseste gama de televizoare de la Samsung, asta este strict o parere personala si nu trebuie luata in seama, fiecare client poate alege ce doreste, eu am ales Philips pentru pretul accesibil la performantele pe care le ofera. Bineinteles ca daca alegem un TV la pretul acesta trebuie sa avem caracteristici solide si o diagonala extrem de mare.

In prima faza trebuie sa spunem ca este un SMART TV 3D ce vine cu o diagonala de 47 inch, asta insemnand undeva la 119 cm, un SMART TV 3D care vine la pachet cu 4 perechi de ochelari 3D pasivi, astfel ne putem uita la un film cu toata familia fara sa mai fim nevoiti sa cumparam alti ochelari *ochelarii vin gratuit, in pachetul televizorului.

Philips 47PFS7109
Televizor Philips 47PFS7109

 

Ecran: Dupa cum spuneam si mai sus, avem un ecran 3D ce are o diagonala de 119 cm, pe langa aceste caracteristici putem sa evidentieam rezolutia FULL HD 1920 X 1080 care vine cu un aspect al imaginii 16:9 (wide) si o luminozitate de 350 cd/mp. De asemenea mai putem preciza ca avem Perfect Motion Rate (PMR) de 600 Hz, acesta este capabil sa imbunatateasca reproducerea miscarilor, oferind imagini clare si vibrante, diferentele se pot vedea la filmele SF cu foarte multe efecte.

Procesor: Cu o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secunda, procesorul Dual Core va garanteaza cele mai clare si fluente imagini.

Sunet: despre sunet avem numai cuvinte de lauda, asta pentru ca avem o putere de 20W la care se mai adauga tehnologiile Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Smart Sound, toate aceste caracteristici fac un sunet puternic si foarte clar, care da un plus atat pe canalele de muzica cat si pe filmele care au efecte speciale.

Dimensiuni si greutate: Dimensiunea cu stand este 1061 x 620 x 53 mm, iar dimensiunea fara stant 1061 x 671 x 241 mm, iar ca si greutate avem aproximativ 14 kg, se poate monta pe perete fara nici un fel de problema. Daca nu stiti ce suport foloseste, ne puteti intreba printr-un simplu comentariu si noi va raspundem cat putem de repede.

Tehnologia Ambilight: Aceasta tehnologie este valabila la toata gama 2014 a televizoarelor Philips, mareste imaginea proiectand pe peretele din spate o zona luminoasa. Tin sa mentionez ca aceasta tehnologie este exclusiv de la Philips, nu o sa gasiti nici la Samsung, Sony sau alte marci concurente.

Conectivitate: Clar daca este un SMART TV il putem conecta la internet atat prin cablu de retea cat si prin conectivitate WiFi, aici mai putem adauga cele 4 porturi HDMi, o intrare RGB si o intrare component.

Philips 47PFS7109 este ideal pentru o sufragerie sau un dormitor mai mare, iar daca il gasim la oferta nu trebuie sa il ratam pentru ca avem caracteristici foarte puternice la un pret accesibil. Raportul dintre calitate si pret este unul ideal, asadar redactorii de la Zona IT recomanda acest produs din toate punctele de vedere.

  • Smart TV: Smart TV 3D
  • Gama: 2014
  • Diagonala ecran (cm): 119
  • Rezolutie: 1920 x 1080
  • Luminozitate: 350 cd/mp
  • Aspect imagine: 16:9

Philips 47PFS7109

One thought on “Philips 47PFS7109 – televizor cu tehnologia Ambilight”

  1. Tehnologia Ambilight este o prostie dupa parerea mea, ca sa se vada foarte frumos in spatele televizorului trebuie sa ai o camer spatioasa. Daca ai o camera de apartament 4 pe 4 si il pui si pe perete nu prea este asa uimitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.