Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Philips 55PFL6008: pret, review, pareri, oferte si caracteristici !

Astazi ne-am hotarat sa prezentam noul SMART TV  3D Philips 55PFL6008, un televizor ce are o diagonala de 139 de cm si un design uluitor, parca zici ca suntem intr-un film SF atunci cand il privim, design extrem de futurist cu foarte multe functii si o imagine impecabila.

Philips 55PFL6008 este un SMART TV 3D ce se remarca prin diagonala extrem de mare dar si prin caracteristicile extrem de performante, asadar in continuarea articolului o sa va prezentam exact care sunt principalele functii si impresi pe care le lasa acest SMART TV de la Philips.

In primul rand vreau sa precizez ca acest LED este lansat la sfarsitul anului 2013 si este unul din cele mai calitative LED-uri ce are diagonala de 139 cm. De asemenea trebuie sa precizam inca de la inceput ca un pret special (verifica noua oferta de pret).

Philips 55PFL6008 vine cu un display de 139 de cm FULL HD, asta insemnand o rezolutie de 1920 x 1080 la un aspect al imaginii 16:9, de asemenea, ne bucura faptul ca avem un contrast dinamic 500000:1, asta inseamna ca dinamica miscarilor de pe televizor este perfecta, claritate absoluta si contrast foarte puternic imbinat cu o luminozitate extrem de buna si o vizualizare perfecta din orice unghi.


Tot in cadrul display-ului mai putem adauga conversia din 2D in 3D si caracteristicile superioare cu care ne surprinde acest model, aici putem sa amintim de: 3D Depth adjustment, Easy 3D, 500 Hz Perfect Motion Rate (in conditiile in care un televizor de 81 de cm vine cu 50-100 Hz), Pixel Precise HD si Micro Dimming, toate aceste caracteristici superioare fac din acest SMART 3D sa straluceasca.

philips-55pfl6008

Fiind un SMART TV, ne gandim automat ca se poate conecta la internet atat prin Wireless cat si prin RJ45, iar dupa ce se face conexiunea avem garantat o multime de aplicatii si un browser cu care putem naviga pe internet.

De asemenea, mai trebuie precizat ca, consumul de energie este scazut chiar daca are o diagonala impresionanta, asadar avem doar 63 W si putem spune ca nu consuma nici cat un bec pe care il avem in camera noastra.

Intodeuna cand discutam despre televizoare trebuie sa avem in vedere si conectivitatea televizorului, ei bine noul model de SMART TV 3D de la Philips chiar are cu ce sa iasa in fata, asta pentru ca regasim 4 porturi HDMi, 3 porturi USB 2.0, o intrare component si o intrare SCART.

Nu am discutat sub nici o forma despre sonorizare, ei bine aici avem doua boxe de 10 w RMS fiecare, acestea vin cu Incredible Surround, Pure Bass si Clear Sound, toate aceste caracteristici superioare fac sunetul foarte placut atat la filme cat si atunci cand ascultam muzica.

Cu noul smart de la Philip poti impartasii fotografii sau videoclipuri direct pe Facebook sau Twitter, poti viziona direct pe Youtube sau poti inregistreaza programele preferate. In plus cu ajutorul tehnologiei WiFi Smart Screen poti sa vezi programul tau tv preferat oriunde ai fi in casa direct pe ecranul tabletei tale iOS.

Daca doresti sa-l achizitionezi la un pret bun, cu garantie 24 de luni, transport gratuit + desfacerea coletului la livrare, atunci poti accesa direct link-ul urmator: Televizor LED Smart TV 3D Philips, 139 cm, Full HD, 55PFL6008
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J