Robot de bucatarie PHILIPS Avance Collection HR7776/90

Cu siguranta la acest articol ajung gospodinele, cele care sunt interesate de un robot de bucatarie care stie sa faca detoate. Ei bine, in aceasta seara prezentam noul robot de bucatarie NEW PHILIPS Avance Collection HR7776/90, un model care te lasa cu gura cascata si iti da aripi atunci cand doresti sa gatesti ceva.

Daca ai ajuns sa citesti pana aici inseamna ca ti-am starnit interesul si te-am facut sa citesti mai departe, asa ca mai pierde cateva minute si citeste tot articolul pentru a vedea ce poate sa faca unul din cele mai interesante roboturi de bucatarie din 2014 (verifica noua oferta de pret).

In general cand spui Philips spui un brand renumit, care fac o multime de electrocasnice de cea mai buna calitate, dovada o aveti inca din 1891, atunci cand Philips a dat drumul fabricii. In acest moment firma numara 125 de mii de angajatii in peste 60 de tari, o firma olandeza care fac produse exceptionale din toate punctele de vedere.


Ca tot am spus o mica poveste, trebuie sa trecem si la lucruri mai serioase, mai exact sa prezentam noul aparat de bucatarie care vine cu mai multe functii pe care le vom prezenta mai jos.

PHILIPS Avance Collection HR7776 90

Cu totii suntem framantati de ce poate sa faca acest robot de bucatarie, ei bine, aflam ca:

– este un storcator de citrice perfect
– feliaza, toaca, paseaza
– este un inlocuitor foarte bun pentru tel
– este un blander perfect
– este ideal pentru orice gospodina

Tin sa precizez ca Blanderul are o capacitate de 1,5 litri, de aici inainte nu mai cumparam sucuri naturale de la magazin (stiti voi, acelea scumpe de nu te lipesti de ele), vom putea face sucuri naturale din diverse fructe, aici putem sa amintim de banane, capsuni, kiwi, avocado, zmeura etc.

Trecand peste toate aceste aspecte, regasim o functie foarte importanta de care nu am spus nimic, asadar cu PHILIPS Avance Collection HR7776/90 putem sa framantam aluatul in bolul de 1.7 kg ce vine ca accesoriu, putem face rapid niste gogosi sau putem sa pregatim ceva dulce intr-un timp foarte scurt.

PHILIPS Avance Collection HR7776/90 are o putere de 1200 W si numara 12+ trepte de viteza la un numar de 30 de functii, nici nu imi vine sa cred cand spun ca are 30 de functii, una mai interesanta ca calalta.

Este greu de crezut, insa cu acest robot de bucatarie putem sa ne pregatim singuri painea, hmmm…nici nu vreau sa ma gandesc atunci cand in casa miroase a paine facuta ca la bunica

https://www.youtube.com/watch?v=8hIeXjfEoy4

Pentru ca review-ul sa fie complet, va mai punem la dispozitie turatia motorului pentru urmatoarele categorii:
Turaţie blender şi râşniţă (max): Până la 20000 rpm
Turaţie blender şi râşniţă (min): Până la 6500 rpm
Turaţie bol (max): Până la 1700 rpm
Turaţie bol (min): Până la 575 rpm
Capacitate vas blender: 2,2 l

Mentionez ca am achizitionat acest robot de bucatarie si am avut transport gratuit, livrare rapida si plus de asta am avut posibilitatea sa desfac coletul la livrare, toate aceste beneficii mi-au fost oferite de cel mai mare magazin online din tara: Robot de bucatarie NEW PHILIPS Avance Collection HR7776/90, 1000W, 1.5 l Blender, 3.4 l Bol

2 thoughts on “Robot de bucatarie PHILIPS Avance Collection HR7776/90”

  1. sincera sa fiu cred ca este unul din cele mai bune roboturi de bucatarie.

    recomanda, l-am achizitionat in urma cu o luna si sunt f. multumita.

    1. Sincer e cea mai proasta investitie nu mai zi nimic eu am un hr 7768 si vezi tu ce face ala are blender cu sita are masina de tocat carne are accesorii feliat tocat framantat si sucuri si costa 500 de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.