PlayStation TV va ajunge in Europa prin luna noiembrie 2014

PlayStation TV a fost lansat oficial in Japonia pe data de 14 noiembrie 2013. Iar Sony a anuntat ca va fi disponibila si in Europa, la un an dupa lansarea oficiala a acesteia, mai exact pe data de 14 noiembrie 2014. Cunoscuta si sub numele de PlayStation Vita TV, micro consola de jocuri poate impresiona publicul prin functiile integrate si dimensiunile mici.

Inainte de toate, discutam de o consola de jocuri care va permite sa interactionati cu ajutorul unui controller de la un PlayStation 3 sau PlayStation 4, precum si de la DualShock 3 sau DualShock 4. De asemenea consola dispune de o colectie de nume ce include jocuri de pe PlayStation Vite si One, dar si unele noi dedicate acesteia.playstation tvPlayStation TV va avea un pret de doar 100 de euro, avand o performanta asemanatoare cu PlayStation 3. Iar daca detineti deja un PlayStation 4 veti fi si mai motivati sa achizitionati si un PlayStation TV. Intr-un cat, cu ajutorul steaming-ului veti putea utiliza micro consola de la Sony, pe un alt televizor, jucandu-va jocurile de pe PS4. Si asta nu e tot, in curand veti putea intra si pe o librarie incarcata cu jocuri de pe PS3 cu ajutorul serviciului de streaming PlayStation Now, care deocamdata vine doar in versiunea beta limitata, insa peste aproape un an va fi disponibil in intreaga lume.

In plus, compania Sony va aduce si un pachet special pentru cei care vor sa achizitioneze micro consola prin PayPal, acesta va include noua consola si inca trei jocuri interesante si probabil cunoscute de voi: OlliOlli, Worms Revolution Extreme si Velocity Ultra.playstation tv 2Cum am spus si la inceputul articolului, consola este disponibila, doar in Japonia, inca de la data de 14 noiembrie 2013, urmand ca abia pe 14 noiembrie 2014 sa ajunga si in Europa. Cu toate ca timpul de asteptare este cam mare, compania spera ca performanta si pretul noii micro console sa revanseze asteptarea iubitorilor de gaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.