Televizor LED Smart TV 3D Philips 46PFL4908 – pret, review si pareri !

Pentru a va oferi bucuria vizionarii celor mai clare imagini si o navigare fara limite in lumea divertismentului, Philips a creat exceptionalul televizor LED 3D Smart Tv de ultima generatie.

Suntem siguri ca, dupa ce vom prezenta toate detaliile tehnice ale acestui televizor, nu veti ezita sa vi-l cumparati, tinand cont si de faptul ca pretul acestuia este de numai 3499 RON (verifica noua oferta de pret).

Televizorul LED Smart 3D de la Philips are o greutate de aproximativ 15.3 kilograme, avand dimensiunile standard (WxHxD) fara stand de 1046x623x72.8 si cu stand de 1046x700x261 milimetrii.

Acest exceptional televizor de la Philips a aparut in 2013 avand diagonala ecranului de 117 centimetrii. Imaginea FULL HD este redata in aspectul 16:9, beneficiind de o rezolutie de 1920×1080 pixeli. Deasemenea are o luminozitate de 350 cd/mp si un contrast dinamic de 500000:1.


Cu ajutorul acestui complet sistem Smart TV LED  3D de la Philips poti vorbi in voie cu prietenii tai de pe Facebook sau de pe Twitter, poti urmari linistit clipurile preferate de pe Youtube si chiar dispui de optiunea de inregistrare a programelor prefate.

Televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD, 46PFL4908

Te vei bucura de o multime de aplicatii senzationale, care te vor face sa-ti petreci timpul liber in cel mai placut mod posibil, acestea fiind la o singura apasare de buton distanta. Cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi Smart veti putea urmari programul dorit oriunde ati fi in casa, direct pe tableta iOS. Un alt detaliu exceptional il reprezinta faptul ca puteti vorbi cu prietenii vostrii de pe Skype, doar conectandu-ti televizorul la internet.

Acest televizor LED Smart TV 3D de la Philips vine echipat cu o placa de retea Wireless care iti va permite sa te conectezi la internet, foarte simplu si rapid, direct de la router-ul Wi-Fi.

Sunetul este redat la o putere de 40 de wati, beneficiind si acesta de trei functii superioare care ii ofera un mare plus de calitate. Este vorba despre functiile Auto Volume Leveller, Clear Sound si Incredible Surround.

Nu ne ramane decat sa va mentionam ca televizorul LED Smart TV Philips are o putere consumata de 47 wati si are ca accesorii doua perechi de ochelari 3D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.