Promoții de Paște eMAG 2014: Televizoare la oferta !

In urma cu cateva minute am publicat un articol in care povesteam despre reducerile la gama de tablete, asa ca am decis sa continuam lista cu ofertele si reducerile la televizoare.

Avem in oferta televizoare incepand cu pretul de 519 RON, televizoare LED cu diagonala de la 47 cm pana la 165 cm. Cele mai bune preturi, cele mai tentante oferte si promptitudinea ca cel mai mare magazin online din Romania va face livrarea de pe o zi pe alta.

Aceste reduceri sunt valabile in perioada sarbatorilor Pascale, asadar anuntam cititorii ca daca vor sa achizitioneze un televizor pentru iubit/a in aceasta perioada o sa beneficieze de urmatoarele oferte:

Pentru oferta completa accesati urmatorul link: Promotii Televizoare 2014 !

Am ales in aceasta categorie doar televizoare cu tehnologia LED, asta pentru ca au un consum mai mic de energei, sunt mult mai subtiri decat TV-urile LCD si nu strica atat de mult vederea pe cat o fac LCD-urile. Un plus il mai reprezina si durata de viata care este mult mai crescuta in cazul televizoarelor LED.

One thought on “Promoții de Paște eMAG 2014: Televizoare la oferta !”

  1. Am achizitionat acest Televizor Smart 3D LED Samsung 65F8000, 165 cm, Full HD, pentru angajatii mei, am creat pentru ei o sala de relaxare, in special in pauza de masa, intalniri,dar si training-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.