Promotii si reduceri: Suflanta & aspirator frunze Skil F0150790AA

aspirator frunze Skil F0150790AA

Sa fiu sincer nu stiam ca exista asa ceva in magazinele online din Romania, am ajuns pe acest produs uitandu-ma pe eMAG dupa reduceri si promotii. Ajungand la categoria gradinarit, zaresc acest produs destul de interesant, un produs la care m-am gandit in momentele urmatoare sa scriu si sa-l recomand cititorilor zona it.

Este vorba despre o suflanta si aspirator de frunze, mai exact este vorba de Skil F0150790AA, un model ieftin care cu siguranta o sa-si faca treaba acolo unde este pus. Ideea cosntructorilor este geniala pentru ca nu este doar un aspirator, este si o suflanta de mare putere pentru frunze (bineinteles ca frunzele trebuie sa fie cat mai uscate pentru a da un randament cat mai mare).

Cautand pe internet un filmulet cu acest model, ca sa-i vad performantele in fata frunzelor, am gasit varianta de 2600 de w, ceva mai slaba decat acesta si am ramas uimit de puterea de suflare, insa la tragere este ceva mai slab, cel putin asta am vazut pe varianta mai slaba.

Tinand cont ca viteza aerului este de 270 km/h nici nu mai avem ce sa comentem, clar este o unelta foarte folositoare in curtea oamenilor si nu numai.

Putere (W): 2800
Raport comprimare: 10:1
Viteza aerului (km/h): 270
Debit suflu (m3): 13

Ce altceva mai poate fi zis de un aspirator ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.