Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Review si pareri: Tableta Vonino Otis S cu procesor Dual-Core A9 1.5GHz – pret si oferte !

Vonino Otis S poate fi numita pe buna dreptate ca fiind cea mai accesibila tableta dual-core dintre cele ce se bazeaza pe Android 4.1.1 Jelly Bean, care a fost dezvoltat de catre Google, fiind cel care va aduce cele mai ridicate performante la utilizarea unei tablete.

Produsul pe care vi-l prezentam astazi, in speta, tableta Vonino Otis S, are la baza un procesor cu frecventa de 1,5Ghz, dar si o memorie RAM de 512 mb, toate acestea putand fi accesate prin intermediul display-ului multitouch de 7 inch.

Aceasta tableta poate concura in orice moment cu cele mai noi game-pad-uri aparute pe piata datorita procesorului foarte puternic dar si a pretului destul de mic.


Procesorul este unul dual-core de tip Cortex A9 de 1,5ghz care imbinat cu sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean face din Vonino Otis S un produs robust si foarte performant.

Vonino Otis S

Producatorul tabletei foloseste acest foarte bun sistem de operare pentru ca isi doreste sa ofere tuturor utilizatorilor sai cea mai buna experienta cu aceste tipuri de produse. Toata lumea cunoaste sistemul de operare Android 4.1.1, iar versiunea Jelly Bean a adus multe imbunatatiri in interfata de utilizare redesenata si in nivelurile superioare de personalizare a meniurilor.

Gadget-ul prezentat are reteaua Wi-Fi incorporata cu ajutorul careia poti sa te conectezi la internet si sa navighezi oriunde ai fi, cu conditia sa poti avea acces la o conexiune Wi-Fi, desigur. Aceasta are incorporat si un port OTG (ON-THE-GO) la care ai posibilitatea de a conecta un modem 3G automat gata de utilizare.

Totodata tableta este dotata si cu o camera foto/video, aceasta avand o rezolutie de 0.3 megapixeli si fiind pozitionata frontal. Aceasta camera va permite interactionarea cu prietenii tai, ea fiind compatibila cu aplicatiile de apel video care sunt oferite de mesageriile instant precum Skype, Google Talk sau Yahoo! Messenger.

Datorita display-ului de 7 inch care este unul suficient de mare, poti vizualiza videoclipuri si filme oriunde va veti afla, putand impartasi aceasta experienta cu cei din jur.

Tableta are o memorie flash integrata de 8 GB si suporta o suplimentare a spatiului de memorie de pana la 32 GB prin folosirea unui card de tip microSD.

Vonino Otis S are o greutate de 276 grame si foloseste o baterie de tip Li-Ion 2800mhr cu o autonomie de lucru de pana la patru ore. Pretul dispozitivului este unul mai mult decat accesibil, in cei 329 RON necesari pentru achizitionarea tabletei fiind inclus si transportul si avand si posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea contravalorii acestuia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J