Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Review si pareri: Televizor LED LG, 81cm, HD, 32LN540B – pret soc !

LG LED 32LN540B este un produs exceptional care ofera utilizatorilor sansa de a viziona imagini la cea mai inalta calitate prin programele imbinate la fabricarea acestuia, datorita faptului ca LG foloseste un panou IPS care ofera claritate, consistenta, stralucire si fermitate din orice unghi ai privi.

Acest super-televizor de la LG are in componenta sa mai multe aplicatii spectaculoase pe care vom incerca sa vi le prezentam in cateva cuvinte, lasandu-va pe dumneavoastra sa le descoperiti prin achizitionarea acestui produs.

Programul Smart Home este unul foarte simplu de navigat, cu multe optiuni de personalizare care o sa va ajute sa petreceti mult mai putin timp modificand setari si mai mult timp in care sa va bucurati de televizor!


lg 32LN540B

O alta aplicatie foarte interesanta este si Time Machine II, cu ajutorul careia nu o sa va mai faceti griji cu privire la emisiunile preferate pe care nu le puteti urmari din diferite motive. Cu aceasta versiune actualizata a aplicatiei veti avea posibilitatea de a inregistra programele preferate putand astfel sa le urmariti oricand veti dori.

Inregistrarile dumneavoastra vor fi stocate direct pe memory card-ul incorporat al televizorului si veti putea beneficia de optiunile de a pune pauza, de a derula sau de a reviziona programele preferate. Totodata puteti inregistra un anumit program in timp ce dumneavoastra vizionati o alta emisiune sau program tv.

O alta particularitate a acestui produs este sistemul Tripe XD Engine, un program care va ofera sansa sa va bucurati de perfectiunea culorilor, a contrastului si a claritatii imaginii cu motoarele specifice.

O aplicatie foarte apreciata la acest produs este si Picture Wizard II care permite sa puteti regla unele elemente ale imaginii cum ar fi de exemplu: culoarea, claritatea, nuanta sau nivelul de negru.

Televizorul detine si un program automat numit Clear Voice II, care are capacitatea de a recunoaste si a mari volumul vocilor umane din emisiuni sau filme, facandu-le mult mai usor de auzit printre zgomotele de fundal. Sunetul este redat la un nivel foarte bun prin cele doua boxe a cate 10 wati fiecare, cu ajutorul celor trei aplicatii incorporate si anume: Dolby Digital, Virtual Surround si Clear Voice II.

Prin aplicatia 3D World, LG va ofera sansa de a intra intr-o lume in continua diversificare a ceea ce inseamna divertisment 3D doar folosindu-va de telecomanda televizorului. Utilizand cardul 3D WORLD de la LG veti putea urmari un variat continut 3D cum ar fi: sport, videoclipuri, filme, documentare, clipuri educationale si multe altele.

Televizorul LED LG 32LN540B cu diagonala de 81 de centimetri are o greutate de 7 kilograme cu dimensiunile standard (WxHxD) 738x449x79.0 si are o putere consumata de 41W.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J