Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Review si pret: Laptop Toshiba C55-A-166 cu procesor Intel® Celeron® 1005M – pareri !

Vom incerca sa va prezentam aici laptopul Toshiba C55-A-166, care dupa parerea noastra este unul de o foarte buna calitate. Acest laptop este unul foarte inteligent si dispune de o flexibilitate care o sa va permita sa va satisfaceti orice dorinta, el iesind in evidenta fata de celelalte produse de acest tip prin multifunctionalitati si o eleganta iesita din comun.

Oriunde va veti afla, fie ca sunteti acasa sau plecat intr-o alta locatie, laptopul Toshiba din seria Satellite C55-A va ofera atat viteza superioara cat si performantele tehnice de care aveti nevoie atat pentru a viziona un film cat si doar pentru a coresponda electronic cu prietenii tai.

Transferul de date spre exemplu, il puteti face mult mai rapid folosind acest model de laptop datorita tehnologiei USB 3.0, iar in plus puteti chiar sa urmariti materiale multimedia pe un televizor HD compatibil cu ajutorul conexiunii HDMI.


Laptop Toshiba C55-A-166
Laptopurile din aceasta noua serie de la Toshiba dispun de un afisaj pe ecranul lat HD de 15.6 inch, in care imaginile par rupte din realitate.

In ceea ce priveste sunetul la acest model, va informam ca detine tehnologia DTS Sound, cu ajutorul careia sunetele vor fi redate la o claritate foarte ridicata.

Un alt lucru bun la acest model este ca dispune de o foarte buna capacitate de conectare datorita faptului ca sunt dotate cu trei porturi USB, iar unul dintre acestea este de tip 3.0 pentru o viteza cu de zece ori mai mare decat in mod obisnuit.

Va recomandam sa va achizitionati acest produs si datorita faptului ca laptopul dispune de un procesor foarte bun de tip Intel Celeron Dual-Core, care lucreaza la o frecventa de 1900Mhz, fiind unul dintre cele mai bune de pe piata de specialitate.

In acelasi timp este prevazut cu o memorie de tip DDR3, avand o capacitate suficienta de 2 GB. Un alt avantaj foarte important pentru Toshiba C55-A il constituie faptul ca acesta detine un hard disk de tip SATA care are o capacitate uriasa de 500 GB, acesta fiind poate cel mai bun de pe piata in acest moment.

La fel si despre placa video integrata va putem informa ca este una foarte buna, aceasta fiind din seria Intel HD Graphics.

Ar mai fi de precizat ca acest dispozitiv are o greutate de doar 2.3 Kg, el prezentandu-se la dimensiunile (WxHxD) de 380×30.8-33.35×242 milimetri.

Inca un amanunt ce merita adus in atentia dumneavoastra este faptul ca laptopul este prevazut cu o baterie foarte buna de tip Li-Ion cu un numar de 6 celule, care va garanteaza in mod sigur un timp de lucru indelungat.

Prezentare este de la alt laptop, insa veti putea vedea cum arata ca design! Vizionare placuta !
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J