Review si pret: Televizor LED Philips 40PFH4309

Astazi prezentam inca un televizor ce face parte din gama televizoarelor lansate in 2014. Este vorba de modeul 40PFH4309 de la PHILIPS, un televizor LED care vine cu un design SF, un televizor de dimensiuni mari, foarte bun atunci cand dorim sa urmarim filme in format FULL HD, iar cand discutam despre televiziune, recomandam formatul digital eventual cu canale HD pentru o vizualizare perfecta a posturilor TV.

Fiind un televizor lansat de Philips care face parte din noua generatie, ca functii si performante chiar nu avem ce sa reprosam, asta datorita imiaginii care vine cu (PMR) 100 Hz, aceasta caracteristica imbunatateste reproducerea miscarilor, producand imagini clare si vibrante, o imagine care te va face sa doresti mereu urmarirea filmelor in format FULL HD.

Ca si idee, mai regasim un televizor de  32 inch care vine cu aceeasi serie PFH4309, practic avem acelasi televizor dar intr-o alta diagonala, o diagonala mai mic dar cu functii la fel. Ca si diferente putem evidentia rezolutia, la diagonala de 32 de inch avem HD, iar la diagonala de 42 inch avem FULL HD.

Philips 40PFH4309 este un LED de 102 cm, cu rezolutia FULL HD si cu un aspect al imaginii 16:9, luminozitatea fiind de 250 cd/mp, iar ca si caracteristica speciala a display-ului evidentiem tehnologia Digital Crystal Clear (69 miliarde de culori si un super contrast dinamic de 500.000:1).

Ca si detalii tehnice mai putem lauda cele 2 porturi HDMi impreuna cu greutatea de 9.9 kg, o greutate destul de buna tinand cont ca avem o diagonala destul de mare.

Poate ca ma bucuram ceva mai mult daca era un SMART TV cu internet, insa este greu sa gasim aceste caracteristici la acelasi pret. Poate pe viitor, sau cine stie, de black friday 2014 o sa luam acest TV la o oferta mult mai buna, dar totusi nu as astepta atat timp ca sa achizitionez un televizor de calitate.

Philips 40PFH4309

Calitatea suntetului este ok, tinand cont ca aproximativ toate televizoarele noi lansate vin cu o putere de 10 w, ei bine acesta are tot 10 w si cu catefa functii care imbunatatesc calitatea sunetului: Incredible Surround, Clear Sound si Auto Volume Leveller.

Ca si un atu foarte important pentru modelul 40PFH4309 de la Philips putem spune ca vine cu un consum redus de energie, asta pentru ca este LED si intodeauna consumul este mult mai mic decat un LCD.

PRO: Pentru acest buget cred ca este alegerea perfecta, ganditi-va ca este LED FULL HD care vine cu cateva functii de imbunatatire a imaginii si cu un contract dinamic, poate ca nu strica daca era un smart, insa daca nu sunteti pasionati de internet pe televizor si filme 3D atunci va comunicam ca merita cumparat.

CONTRA: Sa fiu sincer nu am comentarii negative la adresa televizorului 40PFH4309 de la Philips. Cred ca si-au castigat increderea cumparatorilor cu ultimile noutati din lumea tehnologiei.

Vrei sa cumperi acest televizor cu transport gratuit + deschiderea coletului la livrare, ba mai mult vrei un pret promotional?…atunci ai cautat unde trebuie, pentru ca emag.ro are o oferta de nerefuzat la acest televizor, incarca si tu sa vezi caracteristicile complete + mai multe poze si opinii ale cumparatorilor: Televizor LED Philips, Full HD, 102 cm, 40PFH4309

banner 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.