Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Review si pret: Televizor Smart LED Samsung 40HU6900

Tehnologia este esentiala in zilele noastre, insa este si destul de costisitoare, asta daca dorim sa avem ultimile aparitii in materie de tehnologie. Televizorul Smart LED Samsung 40HU6900 intra in aceasta categorie, o categorie a produselor scumpe, dar si performante din toate punctele de vedere.

Samsung 40HU6900 vine cu o diagonala de 101 cm si un display ce te lasa cu gura cascata, de ce spun asta ? …simplu, are o rezolutie ULTRA HD. In conditiile in care FULL HD are 2 MP, UHD are 8 MP, asadar putem spune ca avem o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea de pe noile televizoare de 81 cm.

Nu vreau sa ridic televizorul in slavi dar cu siguranta va pot spune ca imaginea este ireprosabila, daca ai un pepene pe ecran, vei lua un cutit si te vei duce sa-l tai, totul este realitate, contrast puternic, ecran luminos si claritate de nota 10+.

Vizualizare excelenta UHD cu culori spectaculoase si realiste: Televizorul Smart LED Samsung 40HU6900 vine cu tehnologia Color Brilliance care reproduce tonurilor cu o precizie neasteptata, practic, crezi ca vezi realitatea, nicidecum ecranul televizorului. Color Brilliance face ca, culorile sa prinda viata, sa para cat mai real si cat mai natural, o tehnologie pe care nu o gasim la multe televizoare.


Televizorul Smart LED Samsung 40HU6900 face parte din gama televizoarelor lansate in 2014, un televizor care vine cu caracteristici puternice, procesor puternic si conectivitate dusa la cele mai inalte standarde.

Samsung 40HU6900 new

Ca tot am spus mai sus de procesor, trebuie sa anuntam cititorii ca avem un Quad Core puternic, cu siguranta veti observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta pentru multitasking, comutarea continutului si navigarea pe web, precum si prin interactiunea mai cursiva. Avand la dispozitie aceasta putere suplimentara, experienta dvs. de divertisment va fi mult mai placuta, cu mai putina asteptare si mai multa vizionare.

Ca si conectivitate avem: 4 porturi HDMi, o intrare scart, 3 porturi USB, o intrare component si o intrare audio digitala. Internetul se poate conecta atat prin WiFi cat si prin cablu de retea.

Scriind acest articol in timpul campionatului mondial din Brazilia, ma gandesc „Oare cum se vede un meci la aceasta rezolutie?”. Cred cu tarie ca cei care au bani pentru acest televizor, sa nu mai stea pe ganduri si sa-l achizitioneze. Ca si cunoscator IT, plus ca l-am vazut realitate intr-un showroom, pot spune ca este un televizor de senzatie si claritatea este ireprosabila din toate punctele de vedere.

Puteti achizitiona acest produs cu garantie 24 de luni + transport gratuit + deschiderea coletului la livrare + super discount direct din link-ul urmator: Televizor Smart LED Samsung 40HU6900, 101 cm, Ultra HD
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J