REVIEW: Sistem Boxe 5.0 Taga Harmony TAV-506 V.2 – pret si pareri !

Taga Harmony TAV-506

In urma cu cateva zile m-am decis sa-mi achizitionez noul sistem de boxe de la Taga Harmony, un sistem ce are o putere reala de 540 w RMS, un sistem care mi-a facut cu ochiul inca de la prima vedere. Nu ma pricep atat de bine la boxe, asa ca am mers oarecum si pe mana prietenilor care mi-au recomandat acest sistem.

Ei bine, in cursul zilei de astazi am inceput sa-l testez si nu am decat sa spun ca sunt foarte multumit de alegerea facuta. Momentan nu am pareri negative, insa daca vor aparea probleme cu siguranta va voi spune intr-un update la acest articol.

Va d-ati seama ca am decis sa cumpar un sistem de boxe de la o firma necunoscuta, o firma care la prima vedere nu-mi inspira incredere. Dar pana la urma am zis sa nu mai merg mereu pe acelasi principiu si sa aleg o marca mai necunoscuta, dar sa se auda mult mai bine decat una cunoscuta, mai mult de atat m-a costat si mai putin.

Acum nu am decat sa imi zic parile pozitive care m-au determinat sa achizitionez Sistemul de Boxe 5.0 Taga Harmony TAV-506 V.2

* In primul rand „puterea” a fost principalul factor, cu cat se aude mai tare si clar cu atat mai bine, cel putin a inceput sa nu ma mai intereseze daca e facut in china sau in alte tari mai slab dezvoltate, important este sa se auda cat se poate de tare si sa simt bass-ul foarte puternic.
* Design-ul este iarasi un factor extrem de important, cum am spus si mai sus a fost un sistem care m-a atras inca de la prima vedere, este negru si lucios, cu 2 sateliti mai micuti care se pot monta pe perete + un central si cele doua boxe principale.
* Pretul extrem de bun, pai daca iti alegi aceeasi putere de la Sony, probabil o sa platesti mai mult decat dublu, asa mai bine o firma mai necunoscuta cu aceleasi caracteristici.

Tip: Sistem 5.0
Putere RMS (W): 540
Impedanta (ohmi): 6
Putere RMS (W) sateliti: 100 (surround)
120 (fata)
Sensibilitate dB sateliti: 89 (fata)
86 (surround)
Putere RMS (W) satelit central: 100
Sensibilitate dB satelit central: 88

Achizitionand Sistemul Boxe 5.0 Taga Harmony TAV-506 V.2 primesti o garantie de 24 de luni cu posibilitate de a extinde cu pana la 48 de luni. Daca il achizitionezi de pe cel mai mare magazin online din Romania, beneficiezi de o oferta de pret extrem de buna, plus transport gratuit si desfacerea coletului la livrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.