REVIEW: Sistem Desktop PC Lenovo Essential H520e: pret si oferte !

Incepem saptamana cu o serie noua de PC-uri de la Lenovo, de data aceasta prezentam modelul Essential H520e, un calculator foarte ieftin ce vine cu o configuratie destul de puternica incat sa incate clientii sa-l achizitioneze.

Lenovo Essential H520e este un calculator tower, de ultima generatie, cu o configuratie pe masura pretului (verifica noua oferta de pret), vine cu un procesor Intel® Celeron® G1620T ce are o frecventa de 2.4 GHz, un procesor ce are un cache de 2048 Kb si un FSB de 1333 MHz. Intel® Celeron® G1620T poate suporta maxim 32 de Gb RAM, un plus extrem de mare pentru cei de la Intel care ofera procesoare puternice la preturi destul de mici, asta mai ales cand vine vorba de tehnologii precum: Intel® Virtualization (VT-x), Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT), Intel® 64, Idle States, Enhanced Intel SpeedStep®, Thermal Monitoring Technologies, Execute Disable Bit.


Despre procesor tot am povestit, acum a sosti momentul sa prezentam celelalte componente ale calculatorului, vom discuta despre fiecare in parte: RAM, HDD, placa video, optic si porturi.

Sistem Desktop PC Lenovo Essential H520e

 

Memoria RAM este DDR3 si are o capacitate de 4 GB, o memorie ce lucreaza la o frecventa de 1600 MHz. In general este o memorie standard in ziua de astazi, 4 Gb de ram au in general cam toate laptopurile pana in 2000 de RON, bineinteles ca acesta nu este un standard pentru ca aceasta mermorie se poate extinde.

HDD-ul este o componentea principala dintr-un calculator iar in cazul acestui PC are o capacitate de 500 de GB. Ce este impresionant este faptul ca nu este de 5400 de RPM si este de 7200 RPM. In acest caz, tehnologia SATA isi spune cuvantul la transferul de date intre cele 2 partitii.

Placa video este integrata, asadar nu este un calculator Gaming, asta pentru ca cei de la Lenovo au mers si pe o varianta low budget, pentru cei care dorescu un PC mai ieftin, care sa nu se axeze pe partea de jocuri.

Unitatea optica este DVD-RW, asadar putem sa scriem atat CD-uri, cat si DVD-uri. Nu cunoastem firma producatoare, insa cu siguranta cei de la Lenovo nu pun cirucuri care sa functioneze cateva luni.

Ca si port putem sa evidentiem: 1 x RJ-45, 1 x VGA, 1 x Line In, 1 Line out, 1 x Microfon, 4 x USB 2.0 si ca si cireasa de pe tort avem si un Card Reader 7 in 1.

In concluzie vrem sa precizam ca Sistem-ul Desktop PC Lenovo Essential H520e este perfect pentru elevi, studenti…un calculator office care stie sa faca foarte multe lucruri. Il puteti achizitiona acum cu transport gratuit si cu desfacerea coletului la livrare direct din link-ul urmator: Sistem Desktop PC Lenovo Essential H520e cu procesor Intel® Celeron® G1620T 2.40GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, FreeDOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.