Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Review site de calculatoare second hand!

calculatoarePlimbandu-ma pe internet in cautarea unui calculator second hand, intr-un final am gasit ceva la bani putini si ce cred eu ca merita mai mult decat suficient efortul. Un calculator cu procesor AMD, unele din preferatele mele si cu o placa video NVIDIA C51PV, una dintre cele mai bune marci de pe piata.

Daca din ce v-am prezentat pana acum aveti impresia ca pretul este unul destul de mare, va invit sa cititi pana la final sa va prezint toate calitatile acestui calculator pe care doresc sa il achizitionez si apoi sa  comparati dumneavoastra randamentul pe care il poate oferi acest pc second hand cu pretul lui. Nu uitati sa luati in calcul ca chiar daca este un calculator second hand, o sa primesc la el garantie minim 12 luni, transport gratuit si in caz ca o sa am ceva probleme cu el, asistenta prin telefon 24/24.

Cu un model foarte puternic de procesor si anume Athlon 64 3800+ si o frecventa de 2400 mhz, acest calculator mai  trebuie echipat doar cu un plus de rami si un sistem audio puternic pentru a afla tot blocul in care locuiti ca sunteti  fericit de noua achizitie. Calculatorul second hand Siemens are incorporat o placuta de 1Gb de rami, destul de putin as  putea adauga si tipul de ram este DDR2, destul de promitator. Unitatea pc mai este dotata cu un hard pe SATA, avand o capacitate de 80Gb. Recomand sa inlocuiti acest hard cu unul de 160 Gb cel putin pentru a avea destul loc pe disc pentru tot ce aveti nevoie si sa nu fiti nevoie sa il imbunatatiti dupa aceea iar.

Unitatea nu vine la pachet cu un monitor, dar tot pe acelasi magazin online de calculatoare am gasit un monitor second hand la un pret promotional de 50 de lei. Cam la acelasi pret il puteti gasi cam in toate ma gazinele un  monitor second hand cu diagonala de 17. Pe langa monitor, impreuna cu unitatea pc, care apropo sa nu va mai tin in suspans va spun ca costa doar 250 de lei, o sa primesc si o tastatura si un mouse, in limita stocului disponibil. Deci calcultor second hand mai bun ca acest la acelasi pret nu cred ca o sa gasesc, asa ca inclin spre acest pc second hand care sa nu depaseasca suma de 400-500 RON.

Acesta este un articol publicitar si nu este scris de nici un editor Zona IT
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J