Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

REVIEW: Tableta E-BODA Essential A330 – afla pretul la oferta si caracteristicile!

Va prezentam in cele ce urmeaza o tableta foarte buna si performanta, pe cari oricine si-o poate permite, tinand cont de faptul ca nu costa mai mult de 299 de lei.

Este vorba despre tableta E-Boda Essential A330, un gadget ce poate fi foarte util pentru oricare dintre dumneavoastra. Si, pentru a va convinge de calitatea acestui produs, o sa va prezentam toate detaliile si caracteristicile atat estetice cat si tehnice ale acesteia (verifica noul pret actualizat).

Tableta E-Boda Essential A330 ne este oferita in culoarea neagra la o greutate de doar 292.6 grame la dimensiunile standard (WxDxH) de 192×116.5×11.2 milimetrii. Totodata, la cumpararea acesteia, veti primi inclus in pachet un cablu USB si unul OTG.

Asadar putem afirma ca, din punct de vedere estetic, noua tableta de la E-Boda arata foarte bine, dar cum bine stim ceea ce e foarte important este performanta!


Tableta E-BODA Essential A330

Asadar putem afirma ca, din punct de vedere estetic, noua tableta de la E-Boda arata foarte bine, dar cum bine stim ceea ce e foarte important este performanta! Asa ca, vom incerca sa va detaliem toate caracteristicile tehnice ale acestui produs.

Tableta Essential A330 de la E-Boda este dotata cu un display LCD LED, de tip Capacitive Multi-Touch 5 puncte. Acesta beneficiaza de o rezolutie de 1024×600 pixeli si are diagonala de 7 inch. Astfel vom fi siguri de calitatea unei imagini redate la cele mai inalte standarde, bucurandu-ne mereu de culori vii si pline de naturalete.

Procesorul acestei tablete este unul Rockchip Dual-Core, model RK3026 avand o frecventa de 1.0 GHz.

In ceea ce priveste sistemul de operare al acestui dispozitiv, va putem garanta ca este unul foarte bun si anume Android 4.2 cu versiunea imbunatatita Jelly Bean. Astfel veti beneficia mereu de o rulare a aplicatiilor, a jocurilor sau a fisierelor preferate la cele mai bune viteze.

Tableta E-Boda Essential A330 are o memorie RAM, tip DDR3, de 512 MB si detine o memorie flash integrata de 8 GB, dar aveti posibilitatea de a mari spatiul de stocare pana la 32 GB prin utilizarea unui card microSD. Cat despre placa video va putem informa ca este una chipset Mali 400 MP2.

Acest gadget este prevazut cu o camera web de 0.3 megapixeli in partea din fata si beneficiaza de conexiunea tip Wireless 802.11 b/g/n.

Iar, in ceea ce priveste alimentarea tabletei E-Boda Essential A330, va spunem ca este dotata cu o baterie de 2800 mA, 3.7v, ce va ofera o autonomie de lucru de aproximativ trei-patru ore.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J