Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

REVIEW: Televizor Smart 3D LED Samsung 40F6400: pret si oferte!

Este saptamana Samsung, asta pentru ca preturile tuturor produselor de la Samsung au scazut foarte multe, oferte si discount-uri la televizoare, masini de spalat, frigidere si aspiratoare. De data aceasta luam in considerare noul televizor de 40 inch de la Samsung, mai exact evidentiem modelul 40F6400, un televizor ce este si smart TV dar este in acelasi timp si 3D, un televizor ce vine cu un pret imbatabil (verifica noua oferta de pret).

Smart TV 3D LED Samsung 40F6400 este cireasa de pe tort in lumea televizoarelor 3D, asta pentru ca are o diagonala de 40 inch (aproximativ 101 cm) si face parte din Samsung LED Seria 6, un TV  cu Smart Hub si cu functii extrem de avanasate, un TV cu un design inovator, parca putin futurist, placut ochiului, destul de subtire si elegant.


Putem evidentia inca de la inceput rezolutia FULL HD, cu un display ce face conversia din 2D in 3D, un display care vine cu Clear Motion Rate 200 si 3D HyperReal Engine, mai mult de atat avem si tehnologia Wide Color Enhancer Plus impreuna cu Digital Noise Filter, toate aceste caracteristici fac ca noul Smart 3D LED Samsung 40F6400 sa straluceasca, sa se vada foarte clar, contrast foarte puternic si luminozitate extrem de buna.

Samsung UE40F6400

Televizoul LED Samsung 40F6400 pot reda continut de pe orice dispozitiv, aici putem face referire la telefon, laptop sau tableta, funcia all share fiind una din cele mai interesante care pot exista in acest moment pe un televizor. Puteti chiar sa conectati unitatea de memorie USB sau HDD la televizor pentru a va delecta cu filmele, fotografiile si muzica preferate. Mai mult, cu ajutorul conectivitatii Wi-Fi incorporate, puteti optimiza capacitatile de conectare ale televizorului fara functii externe.

Cand am discutat despre televizoare m-au incantat mereu porturile HDMi, asta pentru ca le folosesc foarte des aceasta conexiune. Acest TV beneficiaza de 4 porturi HDMi, dintre care putem conecta in acelasi timp laptopul, playstation-ul, camera de filmat si un player ce are aceasta conexiune.

De asemenea, conexiunea la internet se face atat prin RJ45 cat si prin Wireless, o conexiune care va impartaseste foarte multe aplicatii, de asemenea avem pentru cunoscatori functii precum: Social, BD Wise Plus, Samsung SMART View, Auto Power Off, Smart Phone Remote supported, Magazine video online, Web Browser, Ceas si timer on / off, BT HID Built-in etc.

Cat despre sistemul audio al acestui televizr nu am decat sa-l laud si sa spun ca functiile DTS Premium Audio 5.1
3D Sound impreuna cu Dolby Digital Plus / Pulse si DTS Studio Sound fac ca sonorizarea sa fie la cele mai inalte standarde. Iar ca si putere de iesire, avem 2 x 10 W RMS, o putere care se regaseste pe majoritatea televizoarelor, insa fara caracteristicile superioare ale sunetului.

La achizitionarea televizorului Samsung 40F6400 o sa primiti gratuit 2 perechi de ochelari 3D SSG-5100GB, o pereche de ochelari daca o luam separat va costa undeva la 99 RON.

In momentul de fata, televizorul Smart 3D LED Samsung 40F6400 are un pret promotional de 2199 RON, insa nu trebuie sa uitam ca aceasta a fost saptamana SAMSUNG, unde preturile au scazut dramatic. Pentru mai multe informatii privind acest podus, caracteristici nespuse in acest articol, detalii de livrare, accesati link-ul urmator: Televizor Smart 3D LED Samsung 40F6400, 101 cm, Full HD
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J