REVIEW: Televizor Smart LED Samsung 32F5500: pret si caracteristici !

Televizorul LED Samsung 32F5500 este unul din cele mai bune SMART TV-uri existente pe piata, bineinteles ca ne referim strict la categoria de 80 cm, o diagonala perfecta pentru un dormitor sau poate chiar si pentru un living insa acolo merge si ceva mai mare (verifica noua oferta de pret pentru acest televizor).

32F5500 de la Samsung este cum am spus si mai sus un TV ce are o diagonala de 80 cm, asta insemand aproximativ 32 inch, face parte din gama televizoarelor lansate in anul 2013 si vine cu o rezolutie FULL HD (1920 x 1080), de asemenea display-ul vine cu ceva tehnologii dintre care putem sa amintim: HyperReal Engine, Clear Motion Rate 100, Digital Noise Filter, Wide Color Enhancer Plus, Film Mode, Natural Mode Support, toate aceastea imbunatatind semnificativ contrastul, luminozitatea si claritatea televizorului.


Fiind un SMART TV, automat avem conexiune la internet atat prin Wireless cat si prin Rj45, ca si conectivitate putem sa evidentiem cele 3 porturi HDMi, atefel putem conecta in acelasi timp si laptopul si ps3-ul si un player video. Aici mai avem 2 porturi USB 2.0, o intrare video composite si o intrare component.

Samsung 32F5500

 

Interesant mai este faptul ca vine cu o sonorizare extrem de buna, astfel prin Dolby Digital Plus / Pulse, DTS Premium Audio 5.1 si DTS Studio Sound calitatea sunetului exte extraordinara, avem 2 x 10 W RMS si asta se simte in puterea sunetului, are bass, inalte si chiar se aude foarte clar daca folosim o televiziune digitala.

Ca si design nu am ce sa reprosez, un design minimalist, placut ochiului, foarte subtire pentru un SMART TV. Mai pot spune despre Samsung 32F5500 ca pretul este cam maricut, insa daca prindeti o reducere de 200-300 ron nu ezitati sa-l cumparati ca este unul din cele mai bune SMART TV-uri cu aceasta diagonala.

In concluzie, Samsung 32F5500 se incadreaza in raportul calitate-fiabilitate, cum am spus si mai sus, daca il gasiti la oferta nu ezitati sa-l cumparati. Vezi acum pretul pentru acest produs, detalii despre livrare, garantie si mai multe review-uri: Televizor Smart LED Samsung 32F5500, 80 cm, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.