Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

REVIEW VIDEO: Tableta Evolio Evotab DUO HD cu procesor Dual-Core Cortex A9 1.0GHz – pret si pareri!

Nu este prima oara cand discutam de tablete, insa de aceasta data avem o noutate la un pret special, este vorba de Tableta Evolio Evotab DUO HD cu procesor Dual-Core Cortex A9, o tableta ce are un procesor dual core cu frecventa de 1 GHz. Pe langa acest procesor performant mai avem si alte caracteristici de care vom discuta in minutele urmatoare.

Vreau sa incep prin a prezenta pretul, un pret destul de mic tinand cont de raportul calitate – fiabilitate – pret si caracteristici, la ce caracteristici avem putem sa tinem cont firma Evolio care in ultima perioada a crescut foarte mult, asta datorita lansarii de noi gadget-uri la preturi incredibil de mici.


Tableta Evolio Evotab DUO HD detine un ecran de 7 inch ce are o rezolutie de 1024 x 600 iar tehnologia display-ului este Capacitive Multi-Touch, pe langa acest display putem sa amintim de memoria ram de 1024 Mb DDR3 si de memoria interna de 8 Gb.

Ce m-a impresionat foarte mult a fost design-ul, ganditi-va ca are doar 330 grame si are o grosime de numai 9,3 mm…asta inseamna ca se maneavreaza foarte usor. De asemenea nu trebuie sa uitam ca putem sa vizionam filme in format HD, asta datorita procesorului performant si chipset-ului video Mali 400 Dual Core, care permite sa redea filme in acest format.

Avem Wireless si 3G, avem un port mini HDMI si un port micro USB, avem o baterie ce tine undeva la 4-5 ore conform producatorului si avem un sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Tip procesor: Dual Core
Model Procesor: Cortex A9
Frecventa procesor: 1.0 GHz
Tehnologie display: Capacitive Multi-Touch
Diagonala: 7 inch
Rezolutie: 1024 x 600
Capacitate memorie: 1024 MB
Tip memorie: DDR3
Memorie Flash integrata: 8 GB
Greutate: 330 g
Sistem de operare: Android 4.2 Jelly Bean
3 thoughts on “REVIEW VIDEO: Tableta Evolio Evotab DUO HD cu procesor Dual-Core Cortex A9 1.0GHz – pret si pareri!

 1. gabriel

  salut, voi stiti despre ce vorbiti ?
  gpu este de tipul power VR – fata de mali 400 pe care i-l afisati.
  daca postati un review, faceti-l cum trebuie , nu dupa ureche
  o zi cat mai frumoasa !

  Reply
 2. gabriel

  revin , tableta este super, mai putin sunetul , care este foarte slab,probabil ca peste cca. 6 luni,vor apare si drivere, si un rom dela asiatici !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J