Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Revolutia preturilor 25.06.2014 – 27.06.2014

Incepand cu dimineata zilei de 25.06.2014 va incepe „Revolutia preturilor la eMAG”, o campanie ce va tine 3 zile si se va lasa cu mari reduceri, vom avea reduceri la mii de produse si ne vom bucura de 3 zile de poveste oferite de catre eMAG.ro, unul din cei mai mari de pe piata online.

Ca tot am inceput sa discutam despre revolutia preturilor, trebuie sa trecem in vedere recducerile colosale oferite de catre eMAG.ro, asadar: vei găsi reduceri de până la 50% la tablete, 35% la televizoare si electrocasnice, 60% la produsele pentru copii, 25% la parfumuri și chiar și de până la 95% la cărți.

eMAG.ro ne promit preturi revolutionare, vom avea tablete la 99 de lei, smartphone-uri la 199 de lei, televizoare LED la 699 lei, combine frigorifice la 799 de lei si multe alte produse cu pret special.

Comanzi -> produsul se expediaza in regim de urgenta catre tine ->deschizi coletul la livrare pentru a verifica daca este totul in regula -> platesti.

Nu uita ca daca esti nemultumit de produs, ai dreptul 30 de zile sa-l returnezi.

SPOR LA CUMPARATURI!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J