Revolutia preturilor – 27-29 Ianuarie 2015 !

Revolutia preturilor este unul din cele mai interesante evenimente ce au loc pe cel mai mare magazin online din Romania, un eveniment destinat tuturor celor care doresc sa achizitioneze un produs IT, fie ca vorbim de televizoare, laptopuri, telefoane, tablete, fie ca discutam despre toata gama de electrocasnice.

Deci, ideea este ca Revolutia preturilor incepe pe data de 27 ianuarie si se termina pe data de 29 ianuarie, iar in toata aceasta perioada vom avea reduceri incendiare la toate gamele de produse de pe site-ul emag.

Insa surprizele nu se opresc aici pentru ca cei de la eMAG au gandit o noua strategie de promovare a aplicatiei eMAG pe telefoanele mobile cu android si app store, astfel cei ce vor avea aplicatia instalata vor vedea cu o ora inainte produsele disponibile la oferta.

revolutia preturilorDe asemenea, cei de la eMAG, ne pune la dispozitie ca de fiecare data „ghidul de supravietuire„, un ghid simplu si concis care ne spune ca trebuie sa ne facem cont si sa ramanem logati astfel atunci cand dorim sa achizitionam produsul sa o facem din cateva click-uri fara a mai avea temerea ca produsul nu o sa-l mai gasim in stoc.

Spor la cumparaturi !

One thought on “Revolutia preturilor – 27-29 Ianuarie 2015 !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.