Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Romtelecom si Cosmote vor fi integrate sub denumirea de Telekom Romania

Romtelecom si Cosmote vor fi integrate sub un nou brand comun care va avea denumirea de Telekom Romania si va fi un singur operator de telefonie.

Pentru ca aceasta schimbare sa fie finalizata cu succes, cel putin 2.000 de persoane muncesc la peste 100 de proiecte mari ce tin de domeniul imobiliar, marketing, IT, vanzari si resurse umane.

Conform comunicatului comun a celor doua firme, acestea vor fi redenumite dupa noul brand si anume Telekom Romania. Astfel cac Romtelecom va purta numele legal de Telekom Romania Communications, iar Cosmote va purta numele legal de Telekom Romania Mobile Communications, urmand sa evolueze in noul brand de la jumatatea lunii septembrie a acestui an.

„Ca urmare a deciziilor adunarilor generale ale actionarilor ale fiecarei companii, Romtelecom si Cosmote Romania anunta noile denumiri oficiale. Astfel, incepand cu jumatatea lunii septembrie, Romtelecom si Cosmote Romania vor comunica sub acelasi brand: Telekom Romania, in timp ce denumirile legale vor fi Telekom Romania Communications SA (in loc de Romtelecom SA), respectiv Telekom Romania Mobile Communications SA (in loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA)”, potrivit comunicatului comun a operatorilor Cosmote si Romtelecom, citat de Mediafax.Deutsche Telekom QuartalszahlenTelekom Romania va fi controlat de grupul elen OTE. Iar grupul respectiv, va fi controlat, la randul sau, de catre compania germana Deutsche Telekom, cu 40% actiuni detinute.

Conform comunicatului comun, 43 de magazine mari va „suferi” renovari aproape totale in acest an, pentru a modifica actuala grafica cu cea a noului brand.

„Dintre acestea, sapte concept stores vor oferi clientilor o experienta interactiva, hi-tech, conform standardelor Deutsche Telekom”, potrivit comunicatului comun.

Prin integrarea celor doi operartori intr-un singur brand, vor dispune si de doar un singur website, call center si sub un nume comun in social media pentru utilizatorii care folosesc serviciile de telefonie a celor doua.

Romtelecom este printre cei mai mari operatori locali de telecomunicatii, fiind detinuta prin actiuni de catre grupul elen OTE cu 54,01% si Ministerul pentru Societatea Informationala cu 44,99%.

Cosmote este pe locul trei in topul celor mai mari operatori de telefonie mobila, fiind detinuta prin actiuni de catre grupul elen OTE cu 70% si Romtelecom cu 30%.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J