Samsung 32EH5000: review, pret, pareri, discutii si caracteristici!

Continuam sa prezentam seria televizoarelor de la Samsung, de aceasta data este vorba de modelul 32EH5000, un TV ce se remarca prin calitatea foarte buna a imaginii dar si prin pretul destul de bun, un pret promotional care cu siguranta iti va face cu ochiul atunci cand doresti sa achizitionezi un televizor FULL HD ce are o diagonala de 80 cm (verifica noua oferta de pret)

Cand discuti despre televizoarele de la Samsung nu ai decat sa spui ca sunt de calitate si ca merita din toate punctele de vedere. Putem preciza ca in urma cu 1 an, modelul 32EH5000 de la Samsung avea un pret destul de mare, undeva la 1699 RON, insa acum pretul a scazut considerabil si noi il recomandam ca fiind unul din cele mai bune TV-uri FULL HD ce nu este Smart TV.

Coreeni de la Samsung au facut aceasta oferta pentru ca face parte din gama televizoarelor din 2012-2013, sa spunem putin vechi, insa asta nu are de aface cu calitatea, claritatea, functionabilitatea produsului.


Samsung 32EH5000 are o diagonala de 32 inch, asta insemnand aproximativ 80 cm, un display ce are un contrast dinamic si o rezolutie FULL HD 1920 x 1080, ce vine cu tehnologia Wide Color Enhancer Plus si Clear Motion Rate 50 care face sa aiba un contrast puternic si o luminozitate extrem de buna.

Televizor LED Samsung, 80 cm, Full HD 32EH5000

 

Trecand peste cele spuse despre display, putem evidentia si calitatea sunetului, aici avem 2 x 10 W ce imbina tehnologia Dolby Digital Plus cu SRS TheaterSound si DTS 2.0 + Digital Out, avand un sunet de o calitate exceptionala pentru televiziunea digitala.

In principiu mai putem evidentia si porturile HDMi, foarte folositoare atunci cand vine vorba de conectivitate la jocurile pe console sau chiar la conexiunea cu laptopurile ce au iesire HDMi, deci putem sa folosim televizorul pe post de display pentru laptop.

Ca in fiecare articol despre televizoarele LED, putem evidentia consumul de energie foarte redus, aici avem o putere consumata de 39 w si o greutate de 6.6 Kg.

Pentru cei care sunt interesati de portul USB 2.0 ii anuntam ca dispune si de aceasta mufa, mai mult de atat avem si o intrare Scart (RGB) si o intrare component.

Televizorul Samsung 32EH5000 vine la un pret promotional de 1149 RON, in acest pret fiind inclus transportul gratuit pana in orice locatie din Romania + desfacerea coletului la livrare. Garantia acestui produs este de 24 luni, cu posibilitate de extindere de pana la 4 ani in total.  Pentru pretul actualizat accesati: Televizor LED Samsung, 80 cm, Full HD 32EH5000

De asemenea am vazut un review destul de interesant al unui client ce a cumapat acest televizor:

Foarte multumit de TV, eu sunt foarte pretentios, pe langa culori ma interesat si cat de bine reda negru si pot spune ca este extraordinar, mai ales conectat la o consola. Luminozitatea este foarte buna, telecomanda este mica si delicata cu textura de lemn in plasticul frontal. Am inceput sa fiu foarte atras de filmele Full-HD decand cu el. Player-ul integrat nu prea l-am folosit avand unul dedicat, dar sa descurcat bine cu singurul film Full-HD redat pe acesta, font-ul subtitrarii mi sa parut bun. Canalele ca la ori ce TV excluzand uneltele pentru setare a durat putintel pana ce le-am ordonat. Se schimba destul de repede canalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.