Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung 32H4500 – review

Televizorul Smart LED Samsung 32H4500 va aduce performanta multimedia in confortul propriei locuinte. Este un model atractiv prin aspect, cu margini nu foarte inguste si un suport interesant, prin forma sa de semicerc. Diagonala este de 80 de centimetri si are un aspect al imaginii de 16:9, iar rezolutia oferita este una HD.

Prin simplul fapt ca este un televizor smart, acest model va ofera un avantaj, deoarece va permite sa va bucurati de un divertisment de calitate. Procesorul televizorului dispune de 4 nuclee, pentru a va permite sa navigati rapid pe internet sau sa rulati un joc care necesita un procesor mai puternic.

Cu aplicatia Smart View 2.0, veti putea reda rapid continutul TV pe smartphone sau pe tableta. De asemenea, veti putea utiliza aceste dispozitive drept telecomenzi. Tehnologia imbunatatita Screen Mirroring poate fi utilizata simplu, prin selectarea pictogramei Screen Mirrroring din panoul de notificare al dispozitivului mobil utilizat. Dupa aceea trebuie sa alegeti dispozitivul mobil, pentru a va bucura de jocuri si diferite aplicatii pe ecranul mare al televizorului.

Daca iubiti fotbalul, atunci Samsung a conceput acest televizor pentru dumneavoastra, deoarece dispune de Modul Fotbal. Gratie acestuia, veti putea observa si cele mai mici detalii de pe stadion, efectul multi-surround va garanta un sunet de calitate pentru a auzi entuziasmul din tribune, dar este posibila si inregistrarea automata a meciului. In acest fel nu veti mai rata niciun moment important, nici macar atunci cand au loc schimbari de sunet.

Televizor Smart LED Samsung 32H4500, 80 cm, HD

Televizor Smart LED Samsung 32H4500, 80 cm, HD

In ceea ce priveste sistemul audio, acesta este unul Down Firing si Full Range, cu 2 difuzoare de 10 W fiecare si functii speciale. Printre acestea se afla Dolby MS10, Auto Volume Leveler, DTS Studio Sound si DST Premium Sound 5.1.

Asadar, televizorul Smart LED Samsung 32H4500 nu va dezamageste la capitolul sunet si imagine. Gratie celor 3 porturi HDMI, a celor 3 porturi USB 2.0, a unei intrari audio digitale, a unei intrari component si a unei intrari Scart, veti putea conecta televizorul la cele mai importante dispozitive dorite.

De asemenea, este echipat cu tuner digital, pentru a receptiona simplu posturile TV digitale difuzate in Romania. In cazul in care veti dori sa urmariti continutul de pe o unitate de  memorie stick sau de pe un hard disk extern, se poate direct, gratie playerului multimedia integrat, fara sa aveti nevoie de un echipament extern.

Greutatea televizorului este de 5.8 kilograme, iar dimensiunile sale cu stand sunt de 750.9 X 476.9 X 207 mm, fiind usor de pozitionat pe o masa sau de fixat pe perete.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J