Samsung 40H7000 – televizor interactiv SMART TV 3D

Televizorul Interactiv LED Samsung 40H7000 impresioneaza de la prima vedere, datorita design-ului sau atractiv, cu forma simpla si eleganta, alaturi de rama metalica, iar functiile moderne de care dispune fac posibila o experienta de divertisment cat mai placuta. De asemenea, acesta utilizeaza cea mai moderna tehnologie de la Samsung, respectiv Micro Dimming Ultimate, prin care puteti regla nivelul de luminozitate eficient, alaturi de culori si alte detalii, care pot imbunatati considerabil calitatea imaginii.

Daca sunteti pasionati de emisiuni sport sau filme de actiune, prin tehnologia avansata de Clear Motion Rate de la Samsung, se pot viziona cu claritate si scenele cu miscare rapida. In plus, procesorul Quad Core ii confera televizorului mai multa rapiditate, fie pentru multitasking, fie pentru oricare alta operatiune doriti se desfasurati.

Bineinteles, la televizorul Interactiv LED Samsung 40H7000 claritatea imaginii nu este singurul beneficiu pe care il ofera. Pentru ca intreaga experienta de utilizare sa fie cat mai confortabila, functia Instant On va porneste televizorul in doar 2 secunde, fiind mai rapid decat modelul Samsung Smart TV din anul 2013.

Samsung 40H7000

In timp ce urmariti emisiunea preferata, puteti sa cautati informatii pe internet despre aceasta emisiune sau sa urmariti pe acelasi ecran videoclipurile recomandate in legatura cu emisiunea urmarita. Mai mult decat atat, tehnologia Motion Control permite controlarea televizorului prin miscarile mainii sau efectuarea unor gesturi simple ale degetelor. Mai simplu de atat nici ca se putea. Tehnologia Motion Control recunoaste pana si miscarile degetelor, motiv pentru care, printr-o simpla miscare a degetului se poate selecta canalul pe care doriti sa il urmariti.

Pana si iubitorii de fotbal se pot considera privilegiati, prin folosirea televizorului Interactiv LED Samsung 40H7000, deoarece ofera o imagine clara, cu o redare a culorilor intr-o forma cat mai naturala, dar si prin efectul de multi-surround, care va face sa va simtiti ca si cum ati fi in tribune. De asemenea, odata cu selectarea modului Fotbal, va fi inregistrat meciul, pentru a nu pierde niciun moment important, mai ales atunci cand au loc anumite modificari. Puteti urmari mai tarziu momentele care au fost salvate automat de televizorul Samsung.

Daca acest televizor de la Samsung este tot ceea ce va doriti si sunteti interesati de obtinerea unor informatii complete, ca si a unui pret actualizat, va invitam sa accesati bannerul de mai jos.
banner 3

  • Tehnologie: LED
  • Smart TV: Smart TV 3D
  • Gama: 2014
  • Sistem audio: 2.0Ch Down Firing
  • Diagonala ecran (cm): 101
  • Rezolutie: 1920 x 1080
  • Aspect imagine: 16:9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.