Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung 55HU6900 – review

Va doriti un televizor performant, care sa le stie pe toate? Atunci modelul Smart LED Samsung 55HU6900 este exact ceea ce cautati. Cu un design modern si elegant, acesta se remarca prin diagonala de 138 de centimetri, dar si prin rezolutia de 3840 X 2160 pixeli. Aceasta rezolutie este de 4 ori mai mare decat cea Full HD, pentru a vedea cele mai clare imagini si culori redate cu precizie.

Calitatea imaginii este asigurata si de functia Clear Motion Rate, care elimina orice neclaritate a secventelor in miscare. Daca veti achizitiona separat kitul UHD Evolution, Samsung UHD va fi actualizat si va fi astfel compatibil cu viitoarele standarde UHD. Asadar, nu mai trebuie sa achizitionati un alt televizor.

La televizorul Smart LED Samsung 55HU6900 veti intalni functia Multi-Link Screen, care permite vizualizarea mai multor ecrane. Prin aceasta functie, puteti urmari emisiunea preferata, in timp ce cautati informatii despre aceasta, totul pentru o utilizare cat mai confortabila.

Conectarea dispozitivelor la televizor se realizeaza simplu, prin functia Smart View 2.0, care va permite sa vizionati continutul TV pe dispozitivele mobile sau sa folositi aceste dispozitive drept telecomenzi. Daca doriti sa vedeti continutul de pe mobil pe ecranul mare al televizorului, atunci trebuie doar sa selectati pictograma Screen Mirroring din panoul de notificari al dispozitivului. In acest mod simplu, va puteti bucura de diferite aplicatii si jocuri.
Samsung 55HU6900

Performanta televizorului si rapiditatea crescuta in multitasking pe care o veti observa se datoreaza procesorului puternic Quad Core. Sistemul de sunet Down Firing dispune de 2 difuzoare cu o putere de 10 W fiecare, alaturi de caracteristici superioare, precum Dolby MS11, DTS Studio Sound sau DTS Premium Sound 5.1.

Conexiunea la retea se poate realiza cu un cablu prin RJ-45 sau prin wireless, deoarece dispune de wireless integrat. Conectarea altor dispozitive la televizor se poate face prin cele 4 porturi HDMI, 3 intrari USB 2.0, 1 iesire audio digitala, 1 intrare Scart, 1 intrare component si 1 intrare video composite.

Alte echipari includ un player multimedia performant, pentru a reda continutul direct de pe un stick USB sau de pe un hard disk extern si tunerul digital DVB-T/C-S2. Accesoriile incluse la achizitionarea televizorului sunt o telecomanda TM1460A, TM1240A si Samsung Smart Touch Control.

Modelul Smart LED Samsung 55HU6900 poate fi televizorul pe care il cautati, pentru a avea parte de divertismentul dorit. Este unul dintre modelele performante Samsung, care aduce tehnologia 4k in casele dumneavoastra.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J