Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Masina de spalat rufe Samsung Blue Crystal WW10H9600EW: pret si review !

Astazi prezentam una din cele mai scumpe masini de spalat, o tehnologie inovatoare de la Samsung pentru modelul Blue Crystal WW10H9600EW, o masina de spalat care vine cu diferite functii speciale si cu un design parca desprins din filmele SF, sa spunem un produs care se remarca si prin pretul destul de piperat, dar dupa cum stiti, ultimile noutati in materie de tehnologie nu are cum sa vina la un pret mic.

Nu facem reclama la produsele scumpe insa va spunem ca cei care detin aceasta suma de bani si au nevoie de o masina de spalat, atunci sa-si achizitioneze ultimul model de la Samsung, un produs inovator cu o tehnologie cum rar gasesti, o masina de spalat care vine cu clasa de eficienta energetica A+++.

Modelul Samsung Blue Crystal WW10H9600EW este o masina de spalat cu incarcare frontala care vine cu o capacitate de incarcare de 10 KG, iar ca si specificatii tehnice putem continua cu viteza de centrifugare care este de 1600 rotatii pe minut, mai putem adauga si un afisaj LCD plus sistemul de siguranta impotriva copiilor. Despre clasa de eficienta energetica am spus si mai sus, este A+++ si clasa de eficienta energetica pentru centrifugare este A.

 • Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
 • Tip incarcare: Frontala
 • Tip afisaj: LCD
 • Viteza de centrifugare (rpm): 1600
 • Capacitate de incarcare ( kg): 10
 • Clasa de eficienta energetica: A+++

Masina de spalat rufe Samsung Blue Crystal WW10H9600EW

Masina de spalat rufe Samsung Blue Crystal WW10H9600EW este un model revolutionar si pretul nu este atat de mare degeaba, in continuarea articolului vom vedea ca vine cu cateva functii si beneficii care ne le detin masinile de spalat obisnuite. Asadar avem urmatoarele concluzii:

* vine cu o capacitate de incarcare de 10 kg, in conditiile in care o masina de spalat obisnuita vine cu o capacitate de incarcare intre 5 si 7 kg, atunci putem spune ca reprezinta un plus destul de mare.

* puteti spala rufele cu apa la o temperatura mai scazuta, astfel putem sa economisim foarte multa energie. Aceasta functie se intituleaza Eco Bubble™ si face sa utilizeze aerul si apa pentru a genera bule care dizolva si activeaza detergentul, astfel cu apa la 15 grade avem o spalare la fel de eficienta ca si cea cu apa calda.

* avem functia Smart Control care ne ajuta sa monitorizam masina de spalat de la distanta, ideea este ca trebuie sa instalam pe smartphone o aplicatie cu care putem controla masina de spalat 100%, o puteti porni sau intrerupe, controland selectia ciclurilor, timpul ramas si alertele de incheiere a ciclului de spalare, o adevarata tehnologie daca stam sa ne gandim ca putem face corelarea dintre o masina de spalat si un telefon mobil.

* smart check este o alta functie care face ca masina de spalat sa monitorizeze problemele, Smart Check detecteaza dar si diagnosticheaza problemele, oferind solutii de depanare usoare prin intermediul aplicatiei de pe telefonul mobil.

* vine cu functia VRT-M, in materie de masini de spalat, aceasta functie face ca vibratiile si zgomotul sa nu se mai simta, asadar in camera in care aveti masina de spalat si aceasta este in lucru puteti chiar sa dormiti.

Daca doriti mai multe informatii cu privire la aceasta masina de spalat, pretul actualizat + oferta disponibila in acest moment, atunci puteti afla printr-un singur click pe banner-ul de mai jos. Spor la cumparaturi !

banner 3
One thought on “Masina de spalat rufe Samsung Blue Crystal WW10H9600EW: pret si review !

 1. Lavinia

  cand iti iei un produs asa scump clar si caracteristicile sunt foarte puternice, ganditi-va ca are 10 kg capacitate de incarcare, spal rufele si lu bunica cu aceasta capacitate.

  Design-ul este uluitor, nu ai ce sa zici cand dai atati bani pe ea, sa nu mai spun ca daca o prinzi la oferta nu ai de ce sa nu o achizitionezi.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J