Samsung Curbat 55HU7100 – review

Televizorul Smart LED Samsung Curbat 55HU7100 este mai putin accesibil, din cauza pretului mai mare, raportat corect la calitatea inalta, dar cu siguranta merita un efort, pentru a fi achizitionat. Acesta dispune de o diagonala de 138 de centimetri si rezolutie Ultra HD. Rezolutia este de patru ori mai mare decat cea Full HD, iar imaginea redata este, cu siguranta, una de exceptie.

Clear Motion Rate 800 se asigura ca imaginile in miscare sunt redate remarcabil, iar alte caracteristici speciale, precum Mega DCR sau Wide Color Enhancer, imbunatatesc considerabil imaginea. Sunetul puternic este asigurat de 2 iesiri cu o putere de 20W, alaturi de caracteristici speciale, precum DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Auto Volume Leveler si Difuzor Down firing.

In ceea ce priveste designul, Smart LED Samsung Curbat 55HU7100 impresioneaza inca de la prima vedere, prin forma sa curbata, dar si prin faptul ca este deosebit de subtire si are un aspect elegant.

Performanta pe care o ofera pentru multitasking, pentru a naviga pe internet si interactiunea rapida se datoreaza procesorului puternic Quad Core. Daca doriti ca televizorul dumneavoastra sa fie in permanenta actualizat cu noile standarde UHD, atunci puteti achizitiona kitul UHD Evolution, care se vinde separat.

Alte caracteristici ale televizorului Smart LED Samsung Curbat 55HU7100 includ functia Instant On, pentru a porni televizorul in mai putin de 2 secunde. De asemenea, functia Multi-Link Screen permite vizualizarea pe mai multe ecrane. Astfel, puteti urmari filmul preferat, in timp ce cautati informatii despre acesta.

Conectarea dispozitivelor mobile la televizor, pentru a reda continutul de pe televizor pe acestea, dar si pentru a folosi dispozitivele drept telecomenzi, este asigurata prin functia Smart View 2.0. Aplicatia Screen Mirroring poate fi utilizata pentru a vizualiza continutul de pe dispozivele mobile pe ecranul mare al televizorului.

Conectivitatea este asigurata de 4 porturi HDMI, 1 intrare component, 1 intrare USB 2.0, 1 intrare audio digitala si 1 intrare video composite. In ceea ce priveste greutatea, acest televizor cantareste 19.9 kilograme, iar dimensiunile sale fara stand sunt de 1233 X 714.6 X 114.4 mm, cele cu stand fiind de 1233 X 755.5 X 262.7 mm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.