Samsung Galaxy S4: Pret si caracteristici !

whitesmoke_35627724_11In aceasta seara va prezentam un telefon care stie sa faca diferenta, un telefon care isi merita banii si un telefon care arata atat de bine incat poti este imposibil sa nu ti-l doresti.

In perspectiva, acest smartphone inchide gura celor mai mari companii de telefonie mobila din lume, printre acestea se numara Nokia, LG sau Apple. Acesta este un raspuns mai mult pentru cei de la Apple care nu au mai reusit sa scoata un super telefon, pur si simplu a fost un esec iPhone 5, cel putin acesta este punctul nostru de vedere.

Samsung Galaxy S IV (vezi pretul la eMag sau vezi pretul la evoMag) vine cu cateva caracteristici speciale, o camera foto performanta, un procesor puternic si multe alte noutati speciale pe care le ofera cei de la Samsung.

Avem de asemenea cateva aplicatii noi, asa ca vom enumera si noi cateva:

1. Drama Shot, cu aceasta functie putem captura intr-o singura imagine o serie de mai multe fotografii, pentru cine nu a inteles foarte bine despre ce e vorba poate sa intre aici sa vada o fotografie ca exemplu.

2. Group Play,  aici poti conecta mai multe telefoane Galaxy S4 si poti asculta o melodie pe mai multe telefoane, mai exact poti face un sistem de boxe din mai multe telefoane.

3. S Translator, aici nu cred ca mai este nevoie sa detaliem ce face acest program, pur si simplu ne traduce si ne raspunde la intrebarile puse de noi.

4. ChatON: Esti la curent cu ce se intampla cu iubitul/a tau/ta, vezi tot ce face prin Dual Video. Conecteaza-te cu doi din prietenii tai sau cu familia, totul este la un alt nivel !

5. S Voice Drive, un sistem care a fost facut pentru a creste siguranta ta in timp ce conduci, raspunzi la apeluri, trimiti sms-uri sau formezi numere fara sa iei mainile de pe volan.

6. Samsung WatchON, cu aceasta aplicatie te poti conecta la sistemul tau TV de acasa. Lasa-ti telefonul sa-ti fie un expert TV.

7. HomeSync, aici poti stoca poze, muzica, filme si aplicatii si poti avea acces la el de orinde, spatiul de stocare este de 1 TB.

Pe final vrem sa precizam ca este un telefon aproape perfect, design extraordinar si performante maxime. Aplicatii noi si tot ce iti este necesar ca afacerea sa o poti controla de pe un telefon mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.