Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung Galaxy Note Edge va fi disponibil doar intr-o editie limitata

In cadrul evenimentului IFA 2014 care a avut loc la Berlin, pe data de 5-10 septembrie, Samsung a prezentat smartphone-urile Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge.

Smartphone-ul Galaxy Note 4 a fost vedeta evenimentului prezentat de catre Samsung, iar toata atentia publicului a fost focusata pe noua generatie de telefoane mobile ale companiei, insa modelul Galaxy Note Edge a reusit sa fie marea surpriza a prezentarii, fiind al doilea smartphone cu ecran curbat al celor de la Samsung. Cu toate acestea, se pare ca noul model nu se va bucura de prea multa popularitate, deoarece vor fi putini utilizatori care vor avea un astfel de telefon.Galaxy Note Edge si Galaxy Note 4Samsung a declarat ca noul smartphone, Galaxy Note Edge, nu va fi disponibil in cantitati mari, lansandu-se doar intr-o editie limitata. Modelul nu este fabricat prin etapele normale de producere la o scara larga, fiind doar un nou concept al companiei pe care il pune la dispozitie spre vanzare, similar cu modelul Galaxy Round lansat anul trecut. Noul smartphone va fi disponibil prima data in Coreea de Sud, urmand ca dupa aceea, cel mai probabil, sa fie prezent si in alte tari.

Motivul care a contribuit la aceasta decizie este la fel ca in situatia modelului Galaxy Round, si anume ecranul curbat care necesita un cost foarte mare pentru fabricarea acestuia, in prezent. Cu toate ca, costurile pot fi reduse doar daca smartphone-ul va fi produs intr-o cantitate mare, nici piata dedicata designului cu ecran curbat, pe margine, a modelului respectiv nu este foarte larga.Galaxy Note EdgeMai multe zvonuri afirma ca Samsung Galaxy Note Edge nu va fi lansat si in SUA (Statele Unite ale Americii), acest lucru indica o probabilitate foarte mica de a fi disponibil si in Romania. Chiar daca zvonurile se vor confirma, modelul Galaxy Note Edge este asemanator cu modelul Note 4, insa diferenta intre cele doua este doar design-ul diferit.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J