Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung GALAXY S3 in nuanta rosu, negru si alb !

SAMSUNG GALAXY S3

Cred ca toti stim cate ceva despre acest telefon, stim ca a prins foarte mult la public si ca s-a vandut in in primele 2 luni de la lansare in peste 10 milioane de exemplare si pana acum se estimeaza undeva la 35 de milioane de smartphone-uri vandute, un adevarat record produs de cei de la Samsung.

Dar ce il face atat de grozav incat a depasit firma Apple la vanzari?

* Designul este unic, cum este BMW X6 la masini asa este S3 la telefoane, l-a finisat pe toate partile, l-a facut sa  fie cel mai fain telefon al momentului, s-a pus suflet si a iesit exact ce trebuia.

* Functii avansate precum S Voice (poti sa-i spui telefonului sa opreasca alarma, ba chiar sa-i spui cand sa faca o poza), asta inseamna un telefon inteligent.

* Direct Call – Vorbesti la telefon, totul ok…il iei de la ureche iar functia apel direct va forma numarul pentru dvs.

* Are un ecran Super AMOLED de 4.8 inch, cu niste culori naturale si un timp de raspuns foarte bun, redarea videoclipurilor se face intr-o rezolutie HD de o claritate superioara

* Camera foto de 8 MP cu blitz integrat LED, plus o camera secundara de 1.3 MP.

* Corning Gorilla Glass face ca ecranul dumneavoastra sa nu se zgaraie atat de usor

Vezi pret actualizat la eMag – >Samsung Galaxy S3

Vezi pret actualizat la evoMag -> Samsung Galaxy S3

De acum telefonul tau preferat poate sa fie in nuante de invidiat, negru, rosu, alb sau chiar maro. Cei care vor sa-l achizitioneze la un pret cat mai accesibil sa nu uite sa verifice preturile actualizate de pe cele 2 site-uri de mai sus.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J