Samsung Galaxy S3 Mini – principalul rival pentru iPhone5

La jumătatea lunii octombrie, cei e la Samsung s-au gândit să lanseze un telefon care să rivalizeze direct cu iPhone 5. Pentru că Galaxy S3 avea un display mult mai mare decât al noului smartphone de la Apple, Samsung a lansat Galaxy S3 Mini – un telefon cu display-ul de 4 inci.

S3 Mini a moștenit forma fratelui mai mare doar că are nu doar dimensiuni reduse ci și specificații tehnice mai mici. Astfel, S3 Mini vine un procesor Dual Core de 1,5 GHz și o memorie RAM de 1 GB. De asemenea, spațiul de stocare este de 8 GB sau 16 GB, în funcție de model și poate fi mărit până la 32 GB prin intermediul unui card micro SD.

De asemenea, noul telefon are un display Super AMOLED de 4 inci. Dispune de asemenea de o cameră de 5 MP cu Auto Focus și Led Flash. La acest capitol, S3 Mini se află sub iPhone 5 pentru că telefonul produs de firma americană beneficiază de o super cameră foto de 8 MP.

Totuși, S3 Mini recuperează atunci când vine vorba de sistemul de operare pentru că are instalată ultima versiunie de Android, si anume Jelly Bean. Totodată, la acest model de la Samsung remarcăm și niște aplicații destul de interesante precum Google Now sau S Voice.

Bateria este mai mică decât la S3, având astfel doar 1500 mAH. Însă având în vedere diferența de display am putea spune că alegerea celor de la Samsung este oarecum îndreptățită.

 

One thought on “Samsung Galaxy S3 Mini – principalul rival pentru iPhone5”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.