Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung Galaxy S4 de black friday 2013 !

2013-03-15 04.45.25Cu pasi marunti se apropie black friday 2013 si toti Romanii asteapta sa vada noutatile si reducerile care se vor aplica telefoanelor mobile, ne-am saturat de cuptoare cu microunde la reducere sau laptopuri la reducere, trebuie sa avem si o zi in care majoritatea telefoanelor mobile vor fi la redecere.

Samsung Galaxy S4 este un telefon dorit de majoritatea romanilor, este un smartphone care abia s-a lansat insa Romanii vor astepta ca de black friday 2013 sa cumpere un samsung galaxy s3 sau chiar s4.

Samsung este lider in acest moment, au atatea telefoane lasante incat nu putem sa le stim numarul, de asemenea putem sa apreciem si NOTE 2 care este un smartphone tableta care a prins foarte bine la noi in tara, a prins pentru ca se poarta telefonul de fite nu ca cei care l-au cumparat chiar il folosesc la capacitatile lui maxime, doar le place sa scoata tableta din buzunar si sa o puna pe masa pentru a strange diverse impresii.

Black friday 2013 a crescut de la an la an, prima oara aceasta zi s-a tinut in America, acolo unde chiar sunt reduceri substantiale la toate produsele, la noi sau invatat sa puna 10-20 de produse la un pret putin mai mic si la sfarsit isi frec palmele de profiturile facute.

Cel mai mare magazin online de unde poti cumpara telefoane mobile este acum la indemana dumneavoastra, d-ati click pe link-ul rosu si beneficiati de reducerile ce au loc in magazinele din romania.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J