Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung Galaxy S4 mini: Pret si caracteristici!

samsung-galaxy-s4-mini-specificatiile-telefonului-au-aparut-pe-internet_1_size1Samsung ne-a obisnuit mereu sa faca frati mai mici pentru super telefoanele cu seria Galaxy, dupa cum stiti modelul S3 are un frate numit: Samsung Galaxy S3 mini asa ca de ce sa nu vedem si un frate pentru modelul S4, ultimul .

Deja pe internet apar imagini cu noul telefon, asadar un sambure de adevar exista si inseamna ca intr-o scurta perioada de timp o sa-l vedem pe piata la un pret in care si-l pot permite si Romanii de pretutindeni.

Site-urile de specialitate nu prea ne-au dat foarte multe informatii, dar stim ca o sa foloseasca sistemul de operare Android v 4.2.2 Jelly Bean, rezolutia ecranului o sa fie 960x540p si procesorul o sa fie un dual core cu frecventa de 1.7 GHz.

Pana la lansare telefonului va propunem sa vedeti urmatoare oferta de telefoane la pret special: Samsung Galaxy S3, S4, S3 mini – pret special !
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J