Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung Galaxy S4 se vinde mai bine ca S3! Vanzari record!

samsung-galaxy-s4-record-vanzariPana acum samsung galaxy s3 detinea recordul de cel mai vandut smartphone din lume, ei bine acum s-au cam schimbat treburile de cand s-a lansat modelul S4, un smartphone foarte performant si foarte bine clasat in topul telefoanelor mobile.

Cei de la samsung nu sau sfiit sa anunte numarul de vanzari al modelului Samsung Galaxy s4. Pana acum au fost vandute peste 6 milioane de bucati, asta doar in doua saptamani…ca dupa inca o saptamana sa anunte ca au fost vandute undeva la 10 milioane de telefoane.

 JK Shin a declarat Se vinde mai bine decat modelul precedent, S3. S4 va fi primul telefon Samsung care se va vinde in 10 milioane de exemplare la mai putin de o luna de la debutul oficial

Pe 26 iunie se anunta ca se lanseaza Samsung Galaxy S4, un smartphone facut de cei de la Samsung impreuna cu cei de la google, o sa se numeasca google edition si o sa aiba cel mai pur sistem de operare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J