Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung Galaxy S4 Zoom: Pret, detalii si caracteristici !

Samsung-Galaxy-S4-ZoomSamsung Galaxy S4 Zoom s-a lansat oficial si putem spune ca este o combinatie perfecta intre S4 mini si Galaxy Camera, la prima vedere crezi ca este un S4 care are imbunatatita camera foto, insa totusi vorbim de un alt smartphone, unul care are o diagonala de 4,3 inch Super AMOLED la o rezolutie de 960×540 pixeli. Interesant este faptul ca vine cu Gorilla Glass 3 (ecranul foarte rezistent la zgarieturi).

SAMSUNG GALAXY S4 ZOOM in STOC ! COMANDA ACUM – TRANSPORT GRATUIT – CEL MAI MIC PRET – GARANTIE 24 LUNI

Ca si performante acest smartphone mai vine echipat cu un procesor Dual Core cu frecventa de 1,5 GHz, iar ca si memorie ram foloseste 1 GB, la fel ca Galaxy S3 la memorie si putin mai mic la procesor. Ca si memorie interna avem 8 Gb, insa dupa cum ne-am obisnuit la noile telefoane le putem extinde printr-un card de memorie pana la 64 de Gb.

Insa punctul forte a lui Galaxy S4 ZOOM nu este procesorul si memoria, camera foto fiind principala atractie a acestui telefon, are 16 MP si poate face un zoom de 10x, imbunatatirea camerei pe timp de noapte o aduce blitz-ul xenon. De asemenea camera video a fost si ea imbunatatita pentru ca FULL HD 1080p inregistreaza  cu 30frame-uri pe secunda iar la rezolutie HD cu 60 frame-uri pe secunda.

Sa nu uitam ca telefonul are si 4G, internetul o sa zbarnie la noua tehnologie.

Iar ca sistem de operare se foloseste Android 4.2.2 cu TouchWiz de la producatorul Samsung.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J