Tableta Samsung Galaxy Tab Pro T320

Atat pentru a fi utilizata la serviciu, cat si in scop personal, tableta Samsung Galaxy Tab Pro T320 reprezinta o buna alegere, datorita functiilor sale extrem de utile. Aceasta este echipata cu un procesor Quad-Core cu o frecventa de 2.3 GH si un display Capacitive Multi-Touch TFT, ce utilizeaza tehnologia LED si dispune de o diagonala de 8.4 inch. Rezolutia este de 2560 X 1600 si dispune de o capacitate RAM de 2048.

Datorita rezolutiei crescute, va puteti bucura de imagini clare, iar pentru a veni in sprijinul dumneavoastra atunci cand aveti diferite intalniri, ofera posibilitatea de a transfera continutul fisierelor catre alte dispozitive in timpul intalnirii, insa fara sa mai fiti nevoiti sa va luati notite sau sa folositi panourile albe.

In plus, dispune de functia WebEx, care va permite sa folositi apeluri de conferinta de calitate, chiar si pentru grupuri vocale de pana la 8 persoane, cat si sa transferati documente. Cu siguranta, veti gasi acest instrument de conferinta extrem de util. In ceea ce priveste design-ul, acesta este atractiv, iar datorita faptului ca este extrem de subtire, spre deosebire de alte tablete, o puteti utiliza cat mai confortabil, chiar si atunci cand va aflati in miscare.

Galaxy Tab Pro T320

In plus, tableta Samsung Galaxy Tab Pro T320 va permite sa accesati calculatorul de acasa sau de la serviciu oricand doriti si de oriunde va aflati. In fata dispune de o camera de 2 MP, iar in spate se afla o camera de 8 MP. Bateria este Li-Ion 4800 mAh, cu o autonomie de pana la 127 ore de redare audio si pana la 10 ore de internet.

Dimensiunile tabletei sunt 219 X 128 X 7.2 ( W X D X H) si permite o iesire audio de 3,5 mm si 1 Micro USB. Se accepta o capacitate de memorie de 64 Gb, iar sistemul de operare utilizat este Android, fiind totodata, disponibila in culoarea alba.

Fie pentru divertisment, fie pentru serviciu, tableta Samsung Galaxy Tab Pro T320 reprezinta o alegere potrivita. Datorita dotarilor de care dispune, va puteti bucura de o utilizare cat mai usoara, pentru a beneficia de tehnologia cu care Samsung si-a obisnuit pana in prezent clientii. Totodata, o astfel de tableta poate reprezenta si un cadou potrivit pentru o persoana draga, care iubeste tehnologia si careia i-ar putea fi folositoare.
banner 3

  • Tip procesor: Quad-Core
  • Frecventa procesor: 2.3 GHz
  • Tip display: Capacitive Multi-Touch TFT
  • Tehnologie: LCD WQVGA
  • Diagonala (inch): 8.4
  • Rezolutie: 2560 x 1600
  • Capacitate RAM: 2048 MB
  • Spatiu de stocare: 16 GB
  • Greutate: 331 g
  • Sistem de operare: Android

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.