Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Samsung i9082 Galaxy Grand 8GB, Blue – pareri si pret!

galaxy_grand_launch_in_hand_221945504561La prima vedere zici ca este un Galaxy S4, insa este doar modelul i9082 Galaxy Grand, un smartphone ce seamana foarte mult cu S4 insa are ceva caracteristici mai slabe. Clar, este un telefon de fite, un telefon ce are o diagonala de 5 inch despre care am numai cuvinte de lauda datorita raportului calitate-pret.

Samsung i9082 Galaxy Grand are un ecran destul de generos, poate de aceea este destul de areciat la acesti bani, un smartphone ce il caracterizam ca fiind unul din cele mai performante telefone din gama de pret 1100-1300 RON.


Caracteristicile acestui smartphone te va face sa-l cumperi, adica discutam de o camera de 8 Mp (aceasta camera o gasim si pe Samsung Galaxy S3), este capabila sa filmeze FULL HD, are un procesor dual core ce are o frecventa de 1.2 GHz si are o memorie ram de 1 Gb, excat ca S3 de care am pomenit si mai sus.

Mai mult de atat avem o memorie interna de 8 Gb, eu zic ca destul de suficient, iar daca aveti nevoie de mai mult se poate pune un card de memorie de pana la 64 GB. Putem sa amintim ca avem si o camera frontala de 2 MP, mai avem 3G pentru o mai buna viteza pe internet, iar ca sistem de operare foloseste Android v4.1 (Jellybean).

In concluzie este un telefon care isi merita fiecare cent, la momentul scrierii articolului acest telefon costa 1269 RON, un pret destul de rezonabil tinand cont ca nu este facut de o marca necunoscuta.

P.S. Pe parcursul articolului am uitat sa precizez ca telefonul este dual sim, functioneaza in aceslasi timp cu 2 cartele.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J