Samsung a lansat Galaxy Alpha, un smartphone cu ecran HD S-AMOLED si carcasa metalica

Samsung a lansat oficial noul smartphone-ul Galaxy Alpha, avand specificatii deasupra mediei si prezent cu o premiera a companiei. Samsung a decis sa opteze pentru un alt design mai atragator, fata de cel obisnuit pe gama de varf. Astfel, smartphone-ul vine cu o carcasa neagra, realizata dintr-o bucata de metal, cu colturile rotunjite pana la 45 de grade si o mica cavitate pe marginile laterare, avand o grosime de doar 6,7 mm.

„Galaxy Alpha a fost creat si construit pornind de la dorintele specifice ale consumatorilor”, a spus JK Shin, CEO si Head of IT & Mobile Communication la Samsung Electronics. „Cu un design nou, Galaxy Alpha are atat un aspect atragator, cat si functionalitate, combinand marginile metalice subtiri cu hardware performant si functiile avansate pe care utilizatorii le asteapta de la un dispozitiv Galaxy de top.”, a mai declarat Shin.samsung galaxy alphaSmartphone-ul are integrat un procesor Exynos 5430 octa-core (momentan, neprezentat) cu patru nuclee ARM Cortex-A15 de 1,8 GHz, patru nuclee ARM Cortex-A7 de 1,3 GHz si un procesor grafic ARM Mali-T628 MP6, fiind realizat pe 20 de nanometri. Galaxy Alpha mai are un display HD S-AMOLED cu diagonala de 4,7 inch la o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, o camera foto de 12 MP cu functia de inregistrare video 4K si una secundara de 2,1 MP. Pe partea de hardware, acesta mai vine cu 2 GB de memorie RAM si 32 GB memorie de stocare. Telefonul mai dispune de o conectivitate modem 2G/3G/4G cu rata de transfer de 300 Mbps, Wi-FI 802,11 a/b/g/n/ac cu arhitectura MIMO 2×2, Bluetooth 4,0, Micro USB 2.0, ANT+ si NFC.

Samsung Galaxy Alpha ruleaza sistemul de operare Android 4.4.4, avand integrat pachetul de aplicatii si interfata detinute de Samsung.samsung galaxy alpha 2Smartphone-ul va putea fi achizitionat pe culorile alb, albastru, auriu, argintiu si negru. Galaxy Alpha va fi disponibil din luna septembrie, insa pretul nu a fost dezvaluit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.