Samsung MG23H3125NK – arată extrem de bine !

Daca sunteti o persoana extrem de ocupata, care nu isi permite sa petreaca foarte mult timp in bucatarie, atunci un cuptor cu microunde va poate fi de folos. Produsul Samsung MG23H3125NK este un cuptor cu microunde spatios, ce dispune de o capacitate de 23 litri si o putere de 800 W. Este echipat cu un panou de control cu ecran LED si diferite butoane pentru indeplinirea functiilor.

Totodata, acesta este un cuptor cu Grill, care are o putere de 1110 W. Dispune de functia de dezghetare, are 6 niveluri de putere si beneficiaza de protectie pentru copii. In plus, este prevazut cu curatare cu aburi, iar interiorul ceramic poate fi considerat un atu, deoarece se curata mult mai usor si asigura mentinerea intr-o stare foarte buna a cuptorului.

Curatarea cu aburi consta intr-un bol incorporat, care este amplasat pe partea superioara interioara a cuptorului si care se umple cu apa. Apa incalzita va crea aburi, care favorizeaza o curatare simpla dar eficienta, prin dezlipirea particulelor de mancare.

Samsung MG23H3125NK

O alta functie interesanta a cuptorului cu microunde Samsung MG23H3125NK este Cooking senzor, care indica gradul de umiditate de la suprafata alimentelor si timpul de gatire ajustat. Nu trebuie sa va mai ingrijorati la gandul ca mancarurile se pot gati prea mult sau prea putin, deoarece senzorul de umiditate va determina umiditatea aerului din interior, pentru a afla si care este stadiul de coacere al alimentelor.

In plus, dispune de functiile Eco Mode, Auto Cook, Healty Cooking  sau My Plate. Toate acestea va ajuta sa pregatiti rapid diferite mancaruri, fara sa pierdeti foarte mult timp in bucatarie. De asemenea, un cuptor cu microunde este util atat pentru a dezgheta alimentele, cat si pentru a topi untul sau ciocolata, zaharul sau pentru a pregati crutoanele pentru supe. Exista foarte multe lucruri pe care le puteti realiza cu usurinta, daca dispuneti de un cuptor cu microunde. Este foarte adevarat ca nu poate fi utilizat pentru a pregati mancaruri de o complexitate crescuta, insa este extrem de util.

Culoarea neagra a acestui cuptor cu microunde poate reprezenta un atu, deoarece ii confera un aspect deosebit, insa este un produs de o buna calitate datorita fiabilitatii de care dispune. In plus, este usor de intretinut si de utilizat. De asemenea, este avantajos deoarece nu va ocupa foarte

banner 3

Pro:
aspect uluitor
timer cu afisaj digital
putere mare
volum mare
grill

Contra:
pret cam mare

Samsung MG23H3125NK este alegerea perfecta pentru orice bucatarie moderna. Cuptorul cu microunde il poti achizitiona acum la un pret promotional, cu transport gratuit + deschiderea coletului la livrare de pe cel mai mare magazin online din Romania.

One thought on “Samsung MG23H3125NK – arată extrem de bine !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.