Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA – FULL NO FROST

Suntem intr-o perioada in care avem reduceri substantiale la majoritatea electrocasnicelor, asa ca am decis sa pun ochii pe o combina frigorifica de la Samsung, este vorba de modelul RB31FDRNDSA, un frigider cu toate calitatile posibile, un frigider care se potriveste de minune in bucataria mea.

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA este pe departe detasata de acele produse ieftine si vechi, este un model din gama 2014 care se remarca prin foarte multe functii noi, dar si printr-un desig uluitor. Pe de alta parte, Samsung ramane Samsung si cand spun asta se pare ca am acoperire totala datorita gamei de electrocasnice lansate anul acesta.

Pe de alta parte, Samsung ramane unul din cele mai fiabile marci existe pe piata mondiala, fie ca vorbim de electronice, telefoane sau electrocasnice.

Atunci cand achizitionam o combina frigorifica trebuie neaparat sa ne uitam la caracteristicile ei, la volum, la sistemul de racire, la design, marca si pret. Daca toate acestea se combin, atunci cu siguranta ati ales un produs exceptional, de asemenea nu trebuie sa uitati de garantia produsului si cu posibilitatea de a o extinde.

Samsung RB31FDRNDSA vine cu un volum net total de 308 l, 98 dintre ei distribuindu-se catre congelator si restul de 210 l catre frigiderul propriu zis. Clasa de eficienta energetica este A+ iar consumul energetic pe an este de 297kw.

Dupa cum se poate vedea si in poza de mai sus, avem si un dispenser de apa care as spune ca da un aer de produs calitativ, ceea ce este si demonstrat datorita caracteristicilor lui.

Combina frigorifica vine cu tehnologia FULL NO FROST, pentru cei care nu stiu ii anuntam ca aceasta tehnologie raceste frigiderul uniform, astfel nu se mai formeaza gheata si zapada, o tehnologie care a prins din ce in ce mai mult. Doar ganditi-va la faptul ca aveti legume in frigider, una este cand scoti rosia plina de bruma, una este cand o scoti asa cum trebuie sa fie.

Probabil stiti ca majoritatea frigiderelor lansate de Samsung, au pus functia de siguranta pentru usa deschisa, asadar daca din greseala uitam usa deschisa sau putin crapata, datorita aceste functii o sa ne avertizeze cu semnal sonor.

Nivelul de zgomot este de 39 dB, iar ca si greutate avem 65 de kg. Mai putem preciza ca frigiderul vine cu suport de oua si tava pentru gheata.

LED-ul din partea superioara a frigiderului face ca design-ul sa fie perfect, sa nu mai spunem de culoare argintie + dispenserul de apa de pe usa, toate acestea fac un design perfect, un design demn de orice bucatarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.