Samsung RF24FSEDBSR: pret si review!

Astazi vom discuta despre o combina frigorifica care are un pret mai special, este vorba de modelul Samsung RF24FSEDBSR, un frigider in adevaratul sens al cuvantului, volum foarte mare, congelator la fel de mare si design uluitor, o combina frigorifica cu 2 usi si cu o intreaga tehnologie, foarte bun pentru bucatariile unde exista spatiu mai mare.

Samsung RF24FSEDBSR vine cu un pret destul de mare, iar pentru cei care doresc sa il achizitioneze o pot face doar la comanda, asta pentru ca nu o sa-l gasiti in stocului vreunui magazin online. Pot spune ca este unul din cele mai scumpe frigidere pe care le-am vazut, dar cu siguranta si cel mai bun din aceasta gama, de asemenea consider ca sunt foarte multi doritori pentru acest model chiar daca pretul este destul de ridicat.

Cu un volum net total de 510 litri impartit astfel: pentru frigider avem distribuiti 348 de litri iar pentru congelator avem 123 litri, la un asemenea volum avem un consum de energie electrica de doar 427 kWh/an, destul de putin daca stam sa ne gandim ca avem si sistemul de racire NO FROST plus Dispenser apa si Dispenser gheata.

Samsung RF24FSEDBSR

Frigiderul vine cu un numar de 4 rafturi si cu sistem minibar push-pull, rafturile sunt destul de solide, acestea sunt construite din sticla securizata, de asemenea, acest aparat frigorific este din inox de cea mai buna calitate, cu finisaje premium, sevede ca cei de la Samsung si-au pus toate armele pe aceasta combina frigorifica, rafinament si calitate superioara pentru fiecare cm din acest produs.

La deschiderea usilor de la frigider puteti vedea totul dintr-o privire, usile duble sunt deschise larg, astfel dintr-o privire se pot vedea toate produsele din frigider. Tot la deschiderea usilor mai avem un sistem de avertizare pentru usa deschisa, astfel daca usa ramana intredeschisa atunci o sa vedem ajutorul acestui sistem.

Vine cu Tehnologia Twin Cooling Plus™, cu aceasta tehnologie avem un mod de racire independent pentru compartimentele frigiderului si congelatorului, asadar cu aceasta tehnologie avem un control total al temperaturii, dar sa nu uitam ca pastreaza alimentele perisabile in cea mai buna stare .

Ca tot suntem la capitolul tehnologie, putem sa spune ca avem sistemul NO FROST atat la frigider cat si la congelator, nu mai povestesc despre acest sistem pentru ca banuiesc ca stiti din articolele trecute, unde am discutat mai pe larg acest subiect.

 • Tip aparat: Combina frigorifica
 • Sistem de racire frigider NO FROST: Da
 • Sistem de racire congelator NO FROST: Da
 • Volum net total (l): 510
 • Afisaj: LCD
 • Clasa de eficienta energetica: A++
 • Volum net congelator (l): 123
 • Volum net frigider (l): 348

Pro: volum mare, design ok, usor de organizat.
Contra: nu am nimic impotriva acestui aparat frigorific, poate putin pretul cam mare dar pentru cine nu se uita la bani nu trebuie sa-si faca griji.

Pentru caracteristicile complete ale acestui produs si pentru pretul actualizat, accesati banner-ul urmator si veti afla toate detaliile necesare cumpararii acestui produs. Spor la cumparaturi.

banner 3

 

One thought on “Samsung RF24FSEDBSR: pret si review!”

 1. Mai fratilor, daca ai bani chiar trebuie sa ai un asemenea frigider in casa, iar daca nu ai..nu ai decat sa il apreciezi pe rafturile magazinelor pentru ca arata extrem de bine.

  Cred ca in cativa ani vor lansa astia si televizoare pe usa frigiderului.

  Samsung s-a dezvoltat mult in ultima perioada, face produse si de calitate si preturi bune si design foarte placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.