Side by side Full No Frost Samsung RH57H90507F

Incepem articolul cu o intrebare „Cine nu-si doreste un asemenea frifider?” …ei bine, cred ca cu toti ne dorim un model ca acesta „Samsung RH57H90507F”, sa-l avem intr-o bucatarie mare si sa fie plin cu bunataturi, dar sa revenim cu picioarele pe pamant pentru ca nu orice Roman isi poate permite lux.

Insa suntem siguri ca sunt si persoane interesate, care vor sa achizitioneze un Side by side Full No Frost de la Samsung, un frigider de dimensiuni mari, cu foarte multe functii si cu un design ireprosabil, parca desprins din filmele SF, cu 2 usi si cu un afisaj digital, pur si simplu UIMITOR din toate punctele de vedere.

Samsung RH57H90507F costa cat Dacia Logan la mana a doua, insa noi nu dorim sa ne cumparam masina si dorim un frigider pe care l-am ales din mai multe motive, motive care le vom discuta in minutele ce urmeaza. Clar sunt si cateva minusuri, dar ce mai conteaza cand suntem dispusi sa platim peste 10 mii de ron pentru acest model.

In primul rand avem un volum foarte mare, aici discutam despre un volum net total de 570 l care se distribuie astfel: pentru congelator avem 176 de litri si pentru frigiderul propriu zis 394 de litri, in plus avem si un dispenser de apa si unul de gheata, situate amundoua pe usa exterioara a frigiderului.

Foloseste tehnologia No Frost atat pentru frigider cat si pentru congelator, daca aţi mai intrat pe site-ul nostru cu siguranta stiti despre ce este vorba, iar ca o recapitulare putem spune ca previne formarea ghetii atat in congelator cat si in frigider, astfel produsele din interior raman tot timpul proaspete, de exemplu daca bagam legume in frigider vom observa ca nu o sa mai avem acea bruma pe ele cum aveam la vechile modele.

Ca si design nu avem prea multe de spus, destul de clasic dar foarte elegant, de culoare inox-ului pentru ca este din inox, nu din plastic, cu maner vertical si cu iluminare LED in interior.

Ca si idee, pentru cei interesati le spunem ca avem o capacitate de congelare de 13 kg la 24 de ore, nu stiu cat este de important insa este bine de stiut. Iar ca o completare putem spune si de functia de siguranta pentru usa deschisa, astfel daca se intampla sa o lasam din greseala deschisa vom fi avertizati.

Tip aparat: Side by side
Sistem de racire frigider NO FROST: Da
Sistem de racire congelator NO FROST: Da
Volum net total (l): 570
Afisaj: LED
Clasa de eficienta energetica: A+
Volum net congelator (l): 176
Volum net frigider (l): 394

PRO:
– sistem no frost
– gheata si apa instantaneu
– volum mare
– nivel de zgomot redus
– consum de energie scazut

CONTRA:
– pret mare
– dimensiuni destul de mari, doar pentru o bucatarie de minim 15 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.