Monitor LED Samsung S24C300HS, Wide, Full HD, HDMI, VGA, Rosu/Negru

Cu siguranta daca ati ajuns la acest articol sunteti interesati sa achizitionati un monitor LED pentru calculatorul dumneavoastra, sau de ce nu sa-l cumparati pentru console pentru ca se poate conecta foarte simplu la orice model de consola prin portul HDMi.

Este vorba de monitorul LED Samsung S24C300HS, un monitor din gama 2014 care se face remarcat prin caracteristicile lui dar si prin pretul oferit de marile magazine online din Romania. Cred ca majoritatea celor care doresc sa cumpere acest model sunt interesati sa-l achizitioneze pentru calculator, mai exact pentru jocuri, asa ca noi ne-am gandit sa facem o recomandare si sa spune ca este alegerea perfecta tinand cont ca vine cu un timp de raspuns foarte rapid.

Ca tot am discutat despre timpul de raspuns rapid, trebuie precizat faptul ca avem o valoare de 5 ms, nici ochiul nu poate distinge, insa observatiile le pot face gamerii care stiu ce inseamna acest timp de raspuns, iar daca este mai mare cu siguranta se vor orienta catre alt tip de monitor, acum nu este cazul.

Monitor LED Samsung 24", Wide, Full HD, HDMI, VGA, Rosu/Negru, S24C300HS
Monitor LED Samsung 24″, Wide, Full HD, HDMI, VGA, Rosu/Negru, S24C300HS

Diagonala monitorului Samsung S24C300HS este de 24 de inch, asta insemnand aproximativ 61 cm, vine cu un display LED cu un timp de raspuns de 5 ms si cu o rezolutie FULL HD 1920 x 1080, aspectul imaginii este 16:9, iar contrastul este de 1000:1, mai putem aduga si luminozitatea de 250 cd/mp si reproducerea de culori care are o valoare de 16.7 milioane de culori.

Il putem conecta la calculator prin doua mufe, una am amintit-o si mai sus, este vorba de HDMi si cealalta VGA, batranul VGA care nu a disparut nici in ziua de astazi, insa pentur pasionatii de jocuri le reomandam HDMi pentru ca viteza datelor este mult mai mare fata de un VGA clasic.

In ciuda faptului ca este un monitor de 24 de inch, avem o greutate de doar 3.3 kg si o putere consumata de doar 21W, asadar putem spune ca tehnologia LED vine cu mult mai multe facilitati fata de cea LCD care are un consum mai mare si o greutate aproape dubla.

Pro:
– display mare si luminos
– design minimalist
– claritate uimitoare

Contra:
– in loc de VGA preferam DVI
– lipsa boxelor

In concluzie, recomandam monitorul Samsung S24C300HS datorita raportului echilibrat dintre caracteristici si pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.