Samsung WF60F4E0W2W – masina de spalat cu Eco Bubble

Ce este mai frumos decat sa aveti in baia dumneavoastra o masina de spalat de la Samsung, una care vine cu tehnologia Eco Bubble, ei bine este vorba despre modelul Samsung WF60F4E0W2W, un produs care m-a uimit de indata ce am achizitionat-o, nu vreau sa o laud, dar Samsung ramane principala firma care conduce atat in lumea electronicelor cat si a electrocasnicelor.

Samsung WF60F4E0W2W este o masina de spalat cu incarcare frontala care vine cu o viteza de centrifugare de 1200 RPM si cu o capacitate de incarcare de 6 kg, ce-i drept cam mica fata de noile produse care ajung si la o capacitate de 10 kg, insa pretul creste dramatic, asa ca e mai bine cu aceasta capacitate pentru ca o putem achizitiona la un pret rezonabil.

Probabil va intrebati cum functioneaza sistemul Eco Bubble™, cel de care am amintit putin mai devreme, ei bine, daca ati mai urmarit site-ul nostru inseamna ca stiti despre ce este vorba, iar in cazul in care sunteti un vizitator nou va spunem ca in interiorul masinii de spalat se afla un generator unic de bule, acest generator este folosit pentru a dizolva detergentul 100%, urmand injectearea cu aer, rezultand un strat de spuma bogata, economisind detergent si energie electrica, mai mult de atat va spune ca acest sistem functioneaza atat cu apa calda, cat si cu apa rece.

Este clar ca odata ce ati achizitionat aceasta masina de spalat o sa adaugati eleganta decorului locuintei dvs., nici nu se pune la indoiala faptul ca avem un design inovator, cu o fatada putin curbata si cu un afisaj LED cu un background care duce spre albastru, cu butoane controlate prin atingere (Touch Control).

Ador masinile de spalat care au programul de 15 min, asa ca mai avem inca un plus pentru Samsung WF60F4E0W2W, o masina de spalat care vine cu programe diversificate: bumbac, lana, sintetice, consum redus energie, sport si baby sunt doar cateva dintre ele.

Pana acum nu am pomenit de clasa de eficienta energetica A++ insa pentru mine este neimportant, mai important este faptul ca avem un nivel de zgomot de 61 db la spalare si 74 la centrifugare.

Din ce am spus pana acum pot spune ca este cireasa de pe tort in lumea masinilor de spalat, insa nu ne oprim aici si spune ca vine cu o multime de functii: selector centrifugare, filtru auto curatare, autodiagnosticare, control supraincalzire, sistem detectare spuma, sistem de siguranta impotriva copiilor.

Pentru functia diagnosticare avem cea mai recenta tehnologie pentru ca doar cu un smartphone putem diagnostica problemele masinii de spalat, oferindu-ne cea mai buna solutie pentru a remedia problema, fara sa mai fim nevoiti sa apelam la un reparator.

Mai jos aveti o mica filmare care cu siguranta o veti vedea inainte de a achizitiona acest produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.