Samsung WW80H7410EW si WW10H9600EW: pret si review!

Daca ati ajuns in cadrul acestui articol inseamna ca sunteti interesati de o masina de spalat din clasa superioara, aici facem strict referire la ultimile modele de masini de spalat de la Samsung, mai exact acele modele care fac parte din gama Blue Crystal, care vin cu tehnologia Eco Bubble™, o tehnologie despre care vom discuta in minutele ce urmeaza.

Asadar, in cadrul unui singur articol ne-am gandit sa prezentam 4 modele deodata, aici fiind vorba de Samsung Blue Crystal WW80H7410EW, WW10H9600EW, WW90H7410EW si modelul WW12H8400EW. Cele patru masini de spalat vin la momentul actual cu un pret foarte bun dar si cu un cadou pe masura, asadar pentru orice model achizitionat primi cadou un Telefon mobil Samsung I9505 GALAXY S4, 16GB, o oferta care sincer sa fiu nu stiu cat dureaza, insa daca ati prins-o nu ezitati sa nu profitati de ea.

masini de spalat

Samsung Blue Crystal WW80H7410EW – masina de spalat cea mai ieftina din aceasta gama, insa nu inseamna ca avem caracteristici slabe pentru ca pretul oricum este destul de piperat fata de un model care costa 700-800 de lei. Trebuie precizat ca vine cu tehnologiea Eco Bubble™ (vom discuta la sfarsitul articolului), are o capacitate de incarcare de 8 KG si face parte din Clasa de eficienta energetica A+++. Ca si caracteristici tehnice mai putem evidentia viteza de centrifugare de 1400 RPM, nivelul redus de zgomot, program de prespalare, afisaj led, incarcare frontala cu o usa extrem de mare, greutatea de 71 de KG si mai putem adauga functiile speciale precum: VRT Plus (sistem reducere vibratii/zgomot), EcoWash, SpeedWash, Silent Wash si Smart Check.

Masina de spalat rufe Samsung Blue Crystal WW90H7410EW se diferentiaza fata de prima masina de spalat prin capacitatea de incarcare de 9 kG, in rest caracteristicile si functiile raman aceleasi, cu aceleasi sisteme care evidentiaza masinile de spalat de la producatorul SAMSUNG. Este posibil sa avem ceva diferente la consumul anual de apa, insa nu cred ca intereseaza pe cineva acest lucru.

Masina de spalat rufe Samsung Blue Crystal WW12H8400EW este si ceva mai scumpa insa vine si cu cateva caracteristici in plus, daca la modelele precedente aveam o capacitate de incarcare de 8 si respectiv 9 KG, ei bine acest model vine cu o capacitate de incarcare de 12 KG, functiile masinii de spalat ramanand la fel, iar caracteristicile schimbandu-se atunci cand vine vorba de consumul anual de apa. Interesant este faptul ca avem aceeasi dimensiune pentru cele 4 masini de spalat, chiar daca avem cateva caracteristici schimbate. Poate ca nu am prezentat mai sus, insa toate masinile de spalat care le prezint astazi mai vin cu sistemul Smart Check, in acest fel putem monitoriza masina de spalat cu ajutorul telefonului mobil, putand chiar sa rezolve erorile printr-o simpla apasare de buton.

Masina de spalat rufe Samsung Blue Crystal WW10H9600EW este cea mai scumpa din aceasta gama, dar si cea mai performanta. In mod cert va asteptati ca sa vina cu o capacitate de incarcare mai mare, insa la acest model avem 10 KG, dar schimbandu-se viteza de centrifugare de la 1400 RPM la 1600 RPM. In plus fata de modelele precedente avem Display cu touch si Smart Control (WiFi + Smartphone) iar ca si programe sunt adaugate Quick wash, Favorite Cycle si programul Clatire + Centrifugare. Sa fiu sincer nu stiu daca renteaza foarte mult, parca mai mult as opta pentur modelul numarul 2 pentru ca vine cu aproximativa aceleasi functii si cu acelasi design.

Ca tot v-am zapacit tot articolul cu functia Eco Bubble, va prezentam mai jos la ce ne ajuta, multumim pentru informatii emag.ro

Masina de spalat Samsung va ajuta sa economisiti o cantitate uriasa de energie spaland incarcaturi mari la
temperaturi scazute, prin utilizarea tehnologiei Eco Bubble™. Inainte de inceperea ciclului normal, generatorul
unic de bule intra in functiune. Acesta utilizeaza aerul si apa pentru a genera bule care dizolva si activeaza detergentul, pentru ca acesta sa patrunda rapid in toate fibrele tesaturii si sa elimine murdaria si petele cu usurinta, spaland la fel de eficient in apa rece (15°C) ca si in cea calda cu programul Spalare super Eco.

Toate masinile de spalat prezentate mai sus vin cu un sistem de protejare impotriva copiilor. Astfel putem bloca masina de spalat si orice apasam nu va influenta masinile de spalat.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, sau poate doriti sa apreciati autorul articolului, o puteti face printr-un comentariu. Va dorim o zi excelenta si bani cat mai multi pentru a cumpara ultimile produse aparute.

banner 3

One thought on “Samsung WW80H7410EW si WW10H9600EW: pret si review!”

  1. pai daca ai bani nici nu iti mai faci probleme de pretul acestor masini de spalat, dar daca nu ai, atunci ramai doar cu uitatul.

    cine prinde un discount de cateva milioane, sa nu mai stea pe ganduri si sa achizitioneze una din aceste masini de spalat, merita cu siguranta chiar daca sunt sumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.