Secretul succesului in afiliere! 5 sfaturi de luat in calcul atunci cand ne apucam de afiliere

In ultima perioada m-am confruntat cu o multime de intrebari legate de afiliere si m-am gandit sa fac un mic articol despre ce reprezinta marketingul afiliat in 2015 si strategiile pe care le vom pune in practica pentru a incinge conversiile si a genera castiguri substantiale din afiliere.

Pe sistemul „Daca muncesti si tragi tare poti sa ai masina cea mai tare din parcare!”, noi va spunem ca asa sta treaba si in afiliere, cu cat muncesti mai mult cu atat castigi mai mult, insa trebuie sa tinem cont de cateva aspecte atunci cand dorim sa ne apucam de afiliere.

Afilierea pare simpla la prima vedere, asa si este, dar exista intodeauna si o parte mai putin buna pentru ca ce ai pus tu in practica sau ce vei pune tu in practica, cu siguranta au pus si altii, asadar trebuie mereu sa venim cu ceva nou, sa surprindem oarecum si sa avem un plan foarte bine pus la punct.

In continuarea articolului am sa pun la dispozitie 5 sfaturi numai bune de luat in considerare atunci cand dorim sa ne apucam de afiliere.

affiliate-marketing-blog-malaysia-affiliate-marketing

1. sa convingem cititorul – este foarte important ca in articolele pe care le scrii sa convingi cititorul sa cumpere, insa nu face niciodata abuz de cuvinte si sa spui ca „este cel mai tare” sau „e cel mai bun produs din lume” pentru ca nimeni nu va crede asta, trebuie doar sa prezinti produsul cum se cuvine si eventual sa spui si pareri negative despre acel produs, insa acele pareri negative sa fie absolut neimportante din punctul de vedere al cumparatorului, asa ca trebuie sa le alegi cu grija sau eventual sa nu le scrii. Incearca sa scrii review-uri interesante, nici prea scurte, dar nici foarte lungi pentru ca nimeni nu va sta 20 de minute sa citeasca dupa un aragaz sau un aspirator.

2. sa facem siteul sa fie User-Friendly – interfata prietenoasa a site-urilor web atrage de la sine trafic de calitate, daca site-ul nu este prietenos atunci utilizatorul va sta 2 secunde pe site-ul tau si se va duce catre un alt site, indiferent daca, continutul tau este mult mai bun. Nu as putea sa va dau sfaturi in alegerea temelor, insa pentru un moment ganditi-va ca dv. suneti cel care este interesat de un produs, nicidecum proprietarul site-ului, atunci cu siguranta o sa va dati seama daca tema dumneavoastra a fost aleasa bine sau nu.

3. sa avem mereu statisticile la indemana – trebuie sa stim mereu cum au ajuns pe site, cat au stat pe site, care sunt cele mai frecvente cuvinte cautate si toate celelalte statistici oferite de Analytics. Acum o sa ne intrebati la ce ne folosesc aceste statistici?…ei bine, trebuie sa avem o viziune clara asupra site-ului si sa stim pe viitor care sunt urmatorii pasi.

4. Sa alegem o platforma buna – eu folosesc cu placere ProfitShare, platile se fac la timp si avem o multime de site-uri pe care le putem promova, asa ca o sa va las pe voi sa le descoperiti, cu cat mai multe promovate cu atat mai bine pentru castigurile dumneavoastra.

5. sa nu copiem – este foarte important sa fim originali, google nu mai accepta continut duplicat, asadar nu incerca sa furi munca altora pentru ca nu vei obtine niciodata castiguri din afiliere. Tu reprezinti site-ul, tu il vei popula si il vei face in asa fel incat fie indexat cat mai bine cu un continut de calitate.

Nu va asteptati la minuni, totul se face cu rabdare si munca. Exista posibilitate sa dati gres, nu incercati sa abuzati de link-uri, nu incercati sa faceti spam si veniti cu un proiect foarte bine pus la punct pentru ca mai sunt sute de persoane care fac acelasi lucru ca dv.

P.S. Nu exista secretul succesului in afiliere, nu exista o ecuatie exacta care sa duca la castiguri, totul sta in munca, continut de calitate, promovare si rabdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.