SEO nu o sa moara niciodata! Link-uri se vor vinde intodeauna.

Optimizarea site-ului este una dintre cele mai benefice atuuri in fata lui google, atat timp cat optimizam titlul, descrierea si h-urile nu avem de ce sa ne speriem. Dupa ultimul update google vrea diversificare, adica articole cat mai cuprinzatoare (minim 250-300 cuvinte) si articole unice (nu copiate de pe alte site-uri), in plus ne trebuie update zilnic pentru a ne indexa foarte repede atunci cand scriem un articol.

Atat timp cat respectam aceste reguli vom primi atat trafic cat si o indexare buna in motoarele de cautare. Daca respectati acesti pasi este posibil ca PageRank-ul sa creasca si sa ajunga lejer in zona 4, 5 sau 6 (asta mai depinde si de link-urile care le avem catre site-ul nostru).

promovare seoLink-urile care duc catre site-ul nostru nu mai trebuie sa fie numeroase, 4-5 link-uri sunt suficiente insa nu trebuie sa uitam un aspect si anume „site-uri calitative si cu acelasi profil”.

Asadar v-am trecut in revista pasii pentru a avea un site cat se poate de optimizat, acum sa vorbim putin si de link-urile platite.

Dupa ultimul update un link platit este penalizat, penalizarea aceasta i-o da celui care a vandut si nicidecum celui care a cumparat, deci o sa fie tras la raspundere doar un singur „jucator”.

Daca ar fi adevarat peste 90% dintre bloggeri dispareau din mediul online, link-urile se vand in continuare insa mare grija atat pentru cei care cumpara cat si cei pentru care vand, google sta cu ochii pe noi. Dupa cum am spus si mai sus nu conteaza cantitatea, calitatea si profilul site-ului sunt atuu-rile principale.

Intr-un articol viitor o sa vorbim de SEO on page si off page, relevanta cuvintelor si importanta articolelor. Pe viitor o sa dezbatem si subiectul AlexaRank, care este foarte important pentru un site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.